• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Aktar Makrosunda Hata

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

LİNDA

Gold Üye
Aldığı beğeni
94
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhaba site dostlarının yardımıyla oluşturduğum dosyamda şu aktar makrosunu kullanıyorum .
HTML:
AppleScript:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
F sütunundaki eksi olan değerleri E sütununa sonuna TL para birimi ekleyerek artı değere .çeviriyor ve satırı kırmızı puntoya dönüştürüyor . Sayfada bazı kelimeler içeren satırları bulmak için koşullu biçimlendirme var . Ama Dosyamda herhangi bir değişiklik yapmadığım halde bazı satırlarda artı değerleri ve satırın bir kısmını kırmızı olarak yazıyor. Sorunu çözemedim.. Örnek ekran görüntüsü ekliyorum Olumlu ve olumsuz durumlarla 1. resim sorunlu satır . 2. resim olması gereken satırlar . Çözüm için yardımınızı rica ediyorum.

Sorun, satırın kırmızıya dönüşmesinden sonra geri alınmaması ve koşullu biçimlendirme ile çakışmasından kaynaklanıyor.
Alternatif olarak bakınız

Konu Sahibi
Sorun, satırın kırmızıya dönüşmesinden sonra geri alınmaması ve koşullu biçimlendirme ile çakışmasından kaynaklanıyor.
Alternatif olarak bakınız
Alternatif çözüm öneriniz için teşekkür ederim sayın arzuhalci .Denedim .F sütunundaki eksi değerler E sütununa artı olarak geçiyor ve sadece o hücredeki font kırmızı olmuş. tüm satır değil. Alternatif çözüm olarak kalsın bende Emeğinize sağlık

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri