• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Adres Defteri Adresi Google Maps İle Bulma/Yol Tarifi Alma/Adrese Yakın Yerler Arama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

yyhy

Yeni Üye
Aldığı beğeni
130
Excel V
Office 2021 TR
Sayın himmgarip in çalışması ile ilgili;
Adres Defteri Adresi Google Maps İle Bulma/Yol Tarifi Alma/Adrese Yakın Yerler Arama programınız çok güzel olmuş, kullanmak isterdim lakin verilerimin 6000-7000 olduğunu varsayarsak elle bir bir görmek çok zor olacak.
1- Acaba excelin arayüzünün (gizli olan ) sayfalardan verileri yapıştırıp kullanılabilirse güzel olacak.
2- Adı Soyadı yazan bölümün üst kısmına veya Adı soyadı iptal edilip 6000 - 7000 satırlık verinin sıra numarasını getirip sıra numarasına göre sağında bulunan dataları çekerek istediğimiz detaya ulaşılabilse benim açımdan daha kullanışlı hale gelmiş olacak.
Vakit ayırıp acaba yardımcı olabirmisiniz?

Çözüm
Sayın himmgarip inceledim bir kaç eksik var onlar da olursa kullanışlı olacak. Print Scrn yaptım resim olarak ekliyorum.
Kayıt yeri olarak masaüstüne atmıyor ana sayfaya atıyor sebebi ne olabilir acaba?

Dosya no yazıldığında Entera basın textboxlara veri gelecektir.
Masaüstüne kayıt olayı 10 sn olarak ayarlandı. ( Sayfayı açma hızı ortalama olarak)
Ek olarak yine alt arama alanı aktif bırakıldı. Oradan arayıp listboxta süzme yapabilirsiniz.

1650147565712.png
Sayın himmgarip teşekkürler PC de denedim şuan sorun yok güzel çalışıyor. Aksayan konu ve yer olursa yeni konu olarak açarım. Elinize emeğinize sağlık.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri