Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Kaydetme, Silme, Güncelleme vb. hiç bir kodunuzu değiştirmedim.Sn aeGNor,
Dveri dosyasından verileri alacak.
Dökme Şablonu dosyasına ekleyecek.aynı olursa eklemeyecek.
sanırsam burda tam tersi olmuş dveri dsoyasına tekrar kaydediyor.
Kaydetme, Silme, Güncelleme vb. hiç bir kodunuzu değiştirmedim.
Yaptığım tek değişiklik DVeri dosyanızı Makrolu dosyanızın açılışıyla açıyor kapanışıyla da kapatıyor. Böylece ado ile veri çekerken şifre sormamasını sağlıyor. BuÇalışmaKitabı sayfasına yazdığım kodlar için bkz;
HTML:
Benim yöntemi boşverin zaten. Dosyayı gizli açıyor daha sonra kapatmıyor şimdi farkettim. Başka bir yöntem deniyorum şuan.Şifre soruyor ki ekran görüntüsü ekledim.
Veri eklemenizde kod değiştirmenize gerek yok.HTML: sorgu cümlesi bütün verilerinizi getirir zaten. 2. yi eklememesi için gereken kısımda ise çeşitli çözümler var fakat şuan acil bir işim çıktığı için bakamayacağım. Döndüğümde ilk bu konu ile ilgileneceğim eğer bir başkası çözüm bulmamış olursa.denedim oldu teşekkür ederim. Allah razı olsun sizden. birkaç birşey söylebilirmiyim ekleme olarak
* İrsaliye numarası ekle diyince sadece 1 tane eklesin 2.eklemesin uyarı verebilir.
**Dveri dosyamı örneğin sağa doğru birkaç veri başlık eklersem.hangi kodu değiştirmem gerekiyor.
size zahmet yardımcı olabilir misiniz?
Sn aeGNoR
Dosyayı indirdim.arama yapınca irsaliye numarasını sorgulayınca tüm veriler ekrana geliyor.sizde bir kontrol eder misiniz