• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü açılır menüye tıklayınca değerler değişsin.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

themz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Ekran görüntüsü 2025-03-06 152722.png
arkadaşlar araştırdım ama bir türlü yapamadım. şimdi bende bu sekilde bir tablo var. ben burada açılır menüden marka bölümünde Pvc doğrama seçinde bana sağda bulunan pvc başlığının altındaki değerleri soldaki bölüme vermesi. bende yanlarını kendim dolduracağım. mesela yine cam balkon seçtiğimde cam balkon menüsünde olan başlıkları pvc ile değiştirmesi. çünkü ikisindede farklı kategoriler mevcut. çoğaltma yapılabilecek şekilde. ve buna buton atayıp yeni sayfaya o müşteriyi otomatik ekleyeceğim. yardımcı olurmusunuz ?

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
hocam cok tesekkur ederim olmuş. birde bunu kaydedip yeni sayfaya nasıl aktarabilirim. her defasında yeni müşteri kayıt portalı gibi

Ben bakıyorum ama sonra kontrol edersin.
Ha bir de ;
Bir hücre içindeki : işaretini aynı hizaya getirmek için ; Hücreleri seç. Hücreleri biçimlendir seçeneğinden Kategori alt menüsünden @ işaretini seç. * işaretini koy. Bir boşluk bırak. Çift tırnak içine iki nokta koy Tamam de. Yada tüm bunların yerine şunu @* ":" kopyala yapıştır yap.
Müşteri Adı:
M2:
M2 Fiyat:
Sistem:
Profil:
Kilit:
Cam Renk:
Cam Özellik:
Bayii:
Anlaşılan Fiyat:
Durumu:
Ön Ödeme:

Ben bakıorum dedim ama sonradan farkettim. Kusura bakma.
birde bunu kaydedip yeni sayfaya nasıl aktarabilirim. her defasında yeni müşteri kayıt portalı gibi
Bu işlem makro gerektirir. Makro bilen üstadlarımız size yardımcı olacaktır. Yine de üzerinde çalışacağım.

Merhaba.
Sayfaya nasıl eklenmesi hakkında açıklama yapmamışsınız, yaptım ama istediğiniz böyle mi dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Çözüm
Konu Sahibi
Ben bakıyorum ama sonra kontrol edersin.
Ha bir de ;
Bir hücre içindeki : işaretini aynı hizaya getirmek için ; Hücreleri seç. Hücreleri biçimlendir seçeneğinden Kategori alt menüsünden @ işaretini seç. * işaretini koy. Bir boşluk bırak. Çift tırnak içine iki nokta koy Tamam de. Yada tüm bunların yerine şunu @* ":" kopyala yapıştır yap.
Müşteri Adı:
M2:
M2 Fiyat:
Sistem:
Profil:
Kilit:
Cam Renk:
Cam Özellik:
Bayii:
Anlaşılan Fiyat:
Durumu:
Ön Ödeme:
çok teşekkür ederim iyi oldu öğrendiğim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri