• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Açıklama bilgisi yazdırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

AYERKA

Yeni Üye
Aldığı beğeni
15
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba
Ekte sunduğum DENEME_1 dosyasını incelediğinizde ne yapmak istediğimi daha rahat anlayacaksınız.

"TOPLAM ÜRETİLEN" sayfasında, 1. parçanın, 2. parçanın, 3.parçanın ........ her değişen "GÜNLÜK ÜRETİM MİKTARI" değerlerinin de "STOK TAKİP" sayfasında "GİRİŞ BİLGİLERİ" bölümüne B - C - D - E…....... Satırlarına sıra ile yazdırılması ve yazıldığı tarihin ve saat bilgisinin "Açıklama" bilgisi olarak yazdırılması gerekiyor

Çözüm
Merhaba.
"GÜNLÜK ÜRETİM VERİLERİ" sayfası C sütununda bir değişiklik yaptığınızda kodlar otomatik çalışarak istediğiniz gerçekleştiriliyor.
Merhaba.
"GÜNLÜK ÜRETİM VERİLERİ" sayfası C sütununda bir değişiklik yaptığınızda kodlar otomatik çalışarak istediğiniz gerçekleştiriliyor.

Çözüm
Konu Sahibi
Merhaba.
Sayın Alpi merhaba
İlginiz için teşekkür ederim. Sizden ricam "GÜNLÜK ÜRETİM VERİLERİ" sayfasında son satıra herhangibir satırı kopyalayıp adet girişi yaparmısınız. "stok takip" satırında adetler görünmüyor. Sadece 1. parça veya 12. parça olarak yazı yazıyor. Denermisiniz

Ben şimdi deneme yaptım 71. Parça, 16. Parça ve 26. Parça yazarak deneme yaptım hepsi yazıyor.

2. mesajdaki dosyayı yeniledim.

Eğer sizde olmuyorsa dosya üzerinde gösterirseniz kontrol edeyim.

Konu Sahibi
Ben şimdi deneme yaptım 71. Parça, 16. Parça ve 26. Parça yazarak deneme yaptım hepsi yazıyor.

2. mesajdaki dosyayı yeniledim.

Eğer sizde olmuyorsa dosya üzerinde gösterirseniz kontrol edeyim.
Şimdi olmuş emeğinize sağlık çok teşekkür ediyorum

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri