• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Açıklama bilgisi eklerken uyarı versin.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Aldığı beğeni
20
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar; aşağıdaki kodla kapalı olan dosyama açıklama bilgisi ekliyorum. Bunu eklerken AX kolonundaki sicile göre BA kolonuna yazmış olduğum veriyi kapalım olan dosyamın ilgili yerine açıklama olarak ekliyor.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Ancak BA kolonunda hiç veri olmamasın rağmen 1 PERSONELE AÇIKLAMA BİLGİSİ GİRİLMİŞTİR. uyarı mesajı veriyor.
İsteğim ise; BA kolonunda veri yoksa PERSONELE AÇIKLAMA BİLGİSİ GİRİLMEMİŞTİR. uyarısını almak istiyorum.
Normalde BA kolonuna girdiğim veri kadar sayma işlemini yapıyor. Burda sorun yok, BA kolonuna veri yazılmayınca 1 PERSONELE AÇIKLAMA BİLGİSİ GİRİLMİŞTİR. uyarısı geliyor, bu uyarının PERSONELE AÇIKLAMA BİLGİSİ GİRİLMEMİŞTİR. uyarısını almak istiyorum. Teşekkürler.

Kodun son kısmını aşağıdaki gibi değiştirip deneyiniz.
HTML:
Kod:

Konu Sahibi
Sayın abim kod kısmen çalıştı, yani BA da veri olmayınca PERSONELE AÇIKLAMA BİLGİSİ GİRİLMEMİŞTİR. uyarısı geldi, ancak girilen personel için örneğin AX kolonunun en altında bulunan sicil için veya araya girdiğim sicil için BA kolonuna girdiğim veriler için değilde. BA kolonundan başlayarak en alta kadar komplesini sayıyor. oysa iki veri girince 2 kişi diye sayması lazımdı. ama Açıklamayı kaydederken sıkıntı yok BA kolonuna kaç kişiye veri girmiş isem onu kaydediyor, sadece saymada probler var teşekkürler.

Deneyiniz.
HTML:
PHP:

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri