• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Zimmete Giriş Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Local

Yeni Üye
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba ekteki dosyamda StokZimmetkayıt adında bir formum var buradan zimmet girişlerimi yapıyorum(Sayfa StokZimmetSayfası) .Daha sonra StokZimmet Giriş ve StokZimmet Çıkış olarak 2 adet form bu formlarda Listviewe çift tıklayıp verileri textboxa aktarıp zimmet girişi ve çıkışı yapıyorum ve StokZimmetHareketleri adında bir sayfam var .Fakat Zimmet girişi yaparken büyük rakamları yanlış hesaplıyor .Zimmet giriş yaparken hep 2.sıradaki kayda çift tıklayarak(ZİMMET GİRİŞ İŞLEMİNE) giriş yapıyorum ve haliyle 2.sıradaki adet kısmını artıyor ve alt satıra ise formda girdiğim adedi yazdırıyor yada kurguyu beni yanlış yaptım.Zimmet girişini yaparken o kayda ait stok koduna çift tıklayıp zimmet girişini ve çıkışı yaptırıyorum

Çözüm
Kendi adıma anlayabilmek için yazıyorum.
Ya bir gif yada bir videoda adım adım anlatın.
Yada bir resim yada resimlerle form üzerinde çizip yada işaretleyip anlatın nerede neye tıklyorsunuz ben bir Listviewew tıklandığını anladım.

.Fakat Zimmet girişi yaparken büyük rakamları yanlış hesaplıyor
Mesela yukardakini nasıl anlayacağız.
Kendi adıma anlayabilmek için yazıyorum.
Ya bir gif yada bir videoda adım adım anlatın.
Yada bir resim yada resimlerle form üzerinde çizip yada işaretleyip anlatın nerede neye tıklyorsunuz ben bir Listviewew tıklandığını anladım.

.Fakat Zimmet girişi yaparken büyük rakamları yanlış hesaplıyor
Mesela yukardakini nasıl anlayacağız.

Çözüm
Konu Sahibi
Hocam haklısınız vaktim olmadığı için alelacele attığım bir konu oldu yine ,şuan üzerinde çalışıyorum farklı bir yol buldum dilerseniz kapatabiliriz konuyu ters bir durum olursa tekrar konu açabilirm..

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri