• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Zaman verilerinden mola takip sistemi yapmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

srcn08

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Merhabalar,

Elimde excell'deki gibi bir personel devam takibi tablosu var. Her satırda personelin GİRİŞ veya ÇIKIŞ yaptığı zaman yer alıyor. Aynı personelin gün içinde birden fazla giriş/çıkış kaydı olabiliyor.

Amacım:​

• Her “ÇIKIŞ” ve bir sonraki “GİRİŞ” arasında geçen süreyi dakika cinsinden hesaplamak istiyorum.
  • Bu süreleri aynı gün içinde toplamak istiyorum, yani her bir gün için "toplam mola süresi" hesaplanacak.
  • Eğer mümkünse bu işlemi formüllerle yapmak istiyorum.

Bu işlemi yapabilmek için Excel’de sütün ve satılarda değişlik yapmadan nasıl bir formül ya da yapı kurabilirim?

Çözüm
Merhabalar,

Elimde excell'deki gibi bir personel devam takibi tablosu var. Her satırda personelin GİRİŞ veya ÇIKIŞ yaptığı zaman yer alıyor. Aynı personelin gün içinde birden fazla giriş/çıkış kaydı olabiliyor.

• Her “ÇIKIŞ” ve bir sonraki “GİRİŞ” arasında geçen süreyi dakika cinsinden hesaplamak istiyorum.
  • Bu süreleri aynı gün içinde toplamak istiyorum, yani her bir gün için "toplam mola süresi" hesaplanacak.

Bu işlemi yapabilmek için Excel’de sütün ve satılarda değişlik yapmadan nasıl bir formül ya da yapı kurabilirim?
Deneyiniz
Merhabalar,

Deneyiniz

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri