Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok bildiğim bir program değil ama bir şeyler yapmaya çalıştım. Kontrol edersiniz?evet libreoffice ile yapıldı
ekte vermiş olduğum exel tablosunda maaş bordro hesaplama var şifresi 1 dir.(Hesaplama ) bölümünde oluşturduğum hüçrelere yüzde 15 -20-27-35 gibi yüzde kaç olduğu göstersin yeter ay ay olacak şekilde gelmesini istiyorum teşekkürler kolay gelsin .örnek ağustos %27
Dosyanız bozuk. Yeniden yükleyin.ekte vermiş olduğum exel tablosunda maaş bordro hesaplama var şifresi 1 dir.(Hesaplama ) bölümünde oluşturduğum hüçrelere yüzdelik dilim ay ay olacak şekilde gelmesini istiyorum teşekkürler kolay gelsin .
evet libreoffice ile yapıldıSanırım farklı bir Office programıyla düzenleme yapılmış. Openoffice ya da Libreoffice vb.
libreoffice ile yapıldıDosyanız bozuk. Yeniden yükleyin.
Çok bildiğim bir program değil ama bir şeyler yapmaya çalıştım. Kontrol edersiniz?evet libreoffice ile yapıldı
teşükkür ederim deneyeceğimÇok bildiğim bir program değil ama bir şeyler yapmaya çalıştım. Kontrol edersiniz?