• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yüz Okutma Fazla Mesai

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Yasar PİSKİN

Yeni Üye
Aldığı beğeni
101
Excel V
Office 365 TR
Yüz okuma cihazından FACE sayfasındaki şekliyle alınan günlük verileri Kart No, Ad Soyad ve Tarih kriterlerine göre DATA sayfası I6:BR aralığındaki günlere ait Y sütunlarına 1 olarak aktarma hususunda faydalandığım mevcut kodun, DATA sayfası I6:BR aralığındaki günlere ait FM sütunlarına H sütunundaki fazla mesai saatlerini de aktaracak şeklide iyileştirilmesi hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.​

Ekli dosyalar

Aktarım saat formatında değil de sayı olması hususunda yardımlarınızı rica ediyorum. Örneğin aktarılan değer 1:30 değil de 1,5 gibi.

Örneğin 26.10.2022 tarihin aktardıktan sonra 27.10.2022 tarihinde aktarma yaparken 26.10.2022 tarihinde aktarılan veriler temizleniyor. Aktarılan her tarihe ait verilerin temizlenmeyip kaydedilmesi hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.

Yüz okuma cihazından FACE sayfasındaki şekliyle alınan günlük verileri Kart No, Ad Soyad ve Tarih kriterlerine göre ilk giriş saati olan herkese DATA sayfası I6:BR aralığındaki günlere ait Y sütunlarına 1 olarak aktarılması, ve H sütunundaki fazla mesai saatleri olan kişilerin verilerini de DATA sayfası I6:BR aralığındaki günlere ait FM sütunlarına aktarılması ile örneğin 26.10.2022 tarihin aktardıktan sonra 27.10.2022 tarihinde aktarma yaparken 26.10.2022 tarihinde aktarılan veriler temizleniyor. Aktarılan her tarihe ait verilerin temizlenmeyip kaydedilmesi hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.

Çözüm
Son olarak, aktarım saat formatında değil de sayı olması hususunda yardımlarınızı rica ediyorum. Örneğin aktarılan değer 1:30 değil de 1,5 gibi. Cevap 4 deki kod gibi olması hususunda yardımlarınızı rica etsem.

#7 nolu mesajdaki kodu güncelledim. Deneyiniz.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri