• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yönetici Nöbet Programı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Feylosof

Yeni Üye
Aldığı beğeni
145
Excel V
Office 2010 TR
İyi Akşamlar,
Ekli dosyada yönetici nöbetlerini hazırlamaya çalışıyorum. Detaylı açıklama ve örneklendirme mevcuttur.
Desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler

Ekli dosyalar

Merhaba. Konuyu tam anladığımdan emin değilim ama şu formülü bir dener misin?
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Bu formülü C3 hücresine yapıştır.
C3'ün
Dolgu tutamacı
tutamacını C32ye kadar gelecek şekilde çek. Bir dene bakalım.

Sayın oilgun ilginiz için teşekkür ederim. Çözüm isteğim VBA ile olması yönündeydi. Zira Dosyada dikkat ederseniz UserForm ListBox mevcut.

Örneğinizi biraz değiştirdim. Örnek ekte Hayırlı ramazanlar

Ekli dosyalar

Adnan Bey çok teşekkür ediyorum. Şu an Fatih projesi dosya indirmeyi engellediği için akşam evde bakıp size bilgi vereceğim.
Size de hayırlı Ramazanlar iyi bayramlar.

Vba olayını unutmuşum benim hatam. Ekte olan dosyayı inceleyin. Sonrasında konuşalım.
Sayın oilgun dosyanız benim tam istediğim gibi olmuş. Elinize emeğinize sağlık. ListBox1 e multi select özelliği ekleyerek aynı anda birden fazla günü çıkarmak mümkün müdür acaba?

Adnan Bey çok teşekkür ediyorum. Şu an Fatih projesi dosya indirmeyi engellediği için akşam evde bakıp size bilgi vereceğim.
Size de hayırlı Ramazanlar iyi bayramlar.
Adna hocam sizin dosyada ekli resimdeki gibi hata verdi.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5.8 KB · Gösterim: 1
dosyayı tekrar yükledim buradan kontrol ediniz

Ekli dosyalar

o kısmı kapattım böyle çalışıyorsa bir önceki örneği onar yaparak açın sorun kalmaz. Ama bu kod lazım.

Ekli dosyalar

Evet üstadım şimdi çalıştı. Puanlama getirmenizin mantığını çözemedim. Bir de istediğim kişiden nasıl başlatacağım.

Puanlama nöbetlerde adeletsizliği önlemek içindir. En düşük puanlıyı en üste alır ve o kişiden başlayarak yazar

Ekli dosyalar

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri