• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yinelenen Değerler Arasında Toplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

kivirciksakal

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Arkadaşlar merhaba, eklemiş olduğum dosyada şöyle bir şey yaptırmak istiyorum; A hücresinde G hücresinde ki sipariş adetlerinin toplam olarak K ve L hücrelerine yazdırmak istiyorum. Fakat aradığım şartlar şunlar A hücresinden K hücresine yazarken yinelenen değerleri yazmasın örneğin CEMİL 4 kere sipariş vermiş CEMİL'i 1 kere yazsın ve karşısına sipariş verdikçe toplamını getirsin ve aynı zaman da yeni bir müşteri eklendiği zaman onu ve onun toplamlarını da K ve L hücrelerine getirmeye devam etsin. Şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• DENEME.xlsx
    9.9 KB · Gösterim: 4
Arkadaşlar merhaba, eklemiş olduğum dosyada şöyle bir şey yaptırmak istiyorum; A hücresinde G hücresinde ki sipariş adetlerinin toplam olarak K ve L hücrelerine yazdırmak istiyorum. Fakat aradığım şartlar şunlar A hücresinden K hücresine yazarken yinelenen değerleri yazmasın örneğin CEMİL 4 kere sipariş vermiş CEMİL'i 1 kere yazsın ve karşısına sipariş verdikçe toplamını getirsin ve aynı zaman da yeni bir müşteri eklendiği zaman onu ve onun toplamlarını da K ve L hücrelerine getirmeye devam etsin. Şimdiden teşekkür ederim
Umarım istediğiniz budur. Deneyip lütfen dönüş yapınız. Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

• DENEME (1).xlsx
    11.9 KB · Gösterim: 5
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri