• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yıllık izin Hesaplama ile ilgili

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

nicotin

Yeni Üye
Aldığı beğeni
12
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Herkese selamlar.
Ekteki yıllık izin çizelgesinde (yaş ve kıdeme göre formüllerle çalışan bir tablo, 1-5 yıl 14 gün, 5-15 yıl ve 50 yaş üstü 20 gün 15 yıl üzeri 26 gün hesaplayan bir tablo) izin hakedişi herkes için tarih 31 aralıktan 1 ocak a geçince hakediş işliyor yani yılını dolduran da doldurmayanda 1 ocak olunca izini haketmiş gibi işliyor. EĞER mümkün ise izin hakedişini yeni yıla girdiğinde değilde sonraki izin hakediş tarihinde (N10) hakedilen izinlere işlesin (O10). Özet olarak Personelin izin hakediş tarihini N10 satırındaki tarihi baz alsın. Şimdiden emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

CC10 a aşağıdaki formülü yazıp dener misiniz ?

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba, farklı soru ve formül başlıklarındaki bilgileri kullanarak bazı değişiklikler yaparak sorunu çözdüm, çizelge kullanışlı bir hale geldi, ihtiyacı olan ve kullanmak isteyen olur diye son halini paylaşmak istedim. Site ekibi başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri