• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü yıllık bakım ayrı sayfada renklendirme işlemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

yesim1205

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Merhabalar, iki ayrı sayfadan oluşan yıllık bakım Excel çalışması yapmaya çalışıyorum. İlk çalışma sayfamda bir liste var ve metine tıklayınca ikinci sayfadaki form kısmına gidiyor. Sorum şu ki ben metine tıklayıp ikinci sayfaya gittiğimde, ikinci sayfadaki formdaki her şey yapılmışsa ilk sayfadaki ilk hücreyi yeşil renge, yapılmadıysa kırmızı renge, yapılma süresi henüz gelmemişse turuncu renge nasıl çevirebilirim? Tek hücre için soruyorum çünkü diğer hücrelerdeki formlar farklı her hücre için ayrı yapmam gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
Merhabalar, iki ayrı sayfadan oluşan yıllık bakım Excel çalışması yapmaya çalışıyorum. İlk çalışma sayfamda bir liste var ve metine tıklayınca ikinci sayfadaki form kısmına gidiyor. Sorum şu ki ben metine tıklayıp ikinci sayfaya gittiğimde, ikinci sayfadaki formdaki her şey yapılmışsa ilk sayfadaki ilk hücreyi yeşil renge, yapılmadıysa kırmızı renge, yapılma süresi henüz gelmemişse turuncu renge nasıl çevirebilirim? Tek hücre için soruyorum çünkü diğer hücrelerdeki formlar farklı her hücre için ayrı yapmam gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Lütfen örnek dosyanızı oluşturup ekler misiniz?
Lütfen örnek dosyanızı oluşturup ekler misiniz?

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri