• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yeni bir dosya oluşturarak yedeklemeyi o dosyaya yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Vurkan

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
37
Excel V
Office 2019 TR
Konuyu Başlatan
Arkadaşlar merhaba; Sizlerin yardımıyla edindiğim aşağıdaki koda bir ekleme yapmak istiyorum. Bu kod çalıştırıldığında yedeklemeyi aynı dosyaya yapıyor. Bu koda bir ilave yaparak aynı dosyaya değil de ;
Aynı dizin ve klasör içine Adını B1 ve B2 hücrelerini birleştirerek oluşturacağı bir excel dosyasına yapsa, ve her çalıştırıldığında bu dosyaya sayfalar halinde yedeklese nasıl bir değişiklik yapmak gerekir. Saygılar.

C#:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Sayın SNNAY ilginize teşekkür ediyorum. Kodlar çalıştı ancak;
1. A sütunu asıl dosyada boş iken yapıştırmayı A sütunundan yaptı.
2. Aynı dosyaya 2. bir öğrenci kaydetmek istediğimde ;
s2.Parent.SaveAs newFileName
satırında hata verdi. Saygılar.

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-FarklıDosyayaSayfaKopyala.xlsm
    45.1 KB · Gösterim: 1
  • DENEME_TEST.xlsx
    16 KB · Gösterim: 1
Son düzenleme:
Dosyanın Örnek kopyası ekte üstad. 1. dönemle ilgili ilk sayfayı yeni dosya oluşturup ekledikten sonra diğer öğrenciler için yeni bir dosya değil ilk oluşturulan dosyaya her öğrenciyi yeni bir sayfa olarak yedeklemeye devam etmeli . Yani oluşturacağı dosya zaten varsa o dosyaya yedeklemeye devam etmeli. Diyelim 10 öğrenci için 10 dosya değil, 10 sayfalı bir dosya haline gelmeli. Saygılar.

Ekli dosyalar

• ÖRNEK.xlsm
    77.4 KB · Gösterim: 1
4 nolu mesajda ki dosyaları deneyiniz
Dosyanın Örnek kopyası ekte üstad. 1. dönemle ilgili ilk sayfayı yeni dosya oluşturup ekledikten sonra diğer öğrenciler için yeni bir dosya değil ilk oluşturulan dosyaya her öğrenciyi yeni bir sayfa olarak yedeklemeye devam etmeli . Yani oluşturacağı dosya zaten varsa o dosyaya yedeklemeye devam etmeli. Diyelim 10 öğrenci için 10 dosya değil, 10 sayfalı bir dosya haline gelmeli. Saygılar.

Dosyanız üzerinde denendi çalıştı.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Ekli dosyalar

• ÖRNEK.xlsm
    78.8 KB · Gösterim: 3
  • 2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OSMANGAZİ İLKOKULU_1. DÖNEM SONU BEP DEĞERLENDİRME RAPORU.xlsx
    24.4 KB · Gösterim: 3
Çözüm
Sayın SNNAY üstadım çok teşekkür ediyorum. Eline sağlık..

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri