• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yazdır ve Ön izleme Butonu Ekleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Excelismail

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
57
Excel V
Office 365 TR
Konuyu Başlatan
Hayırlı Kandiller. Merhabalar.

Ek kısmına eklediğim Excel çalışma sayfasına bir yazdır butonu ve bir de ön izleme butonu ekleye bilir misiniz? Excel sayfasına eklenen bu butonlar ile yazdır ve ön izleme yapmak istiyorum.

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Kitap1.xlsx
    8.9 KB · Gösterim: 3
Çözüm

Ek kısmına eklediğim Excel çalışma sayfasına bir yazdır butonu ve bir de ön izleme butonu ekleye bilir misiniz? Excel sayfasına eklenen bu butonlar ile yazdır ve ön izleme yapmak istiyorum.

Teşekkürler.
Deneyiniz;

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Teşekkürler.
Deneyiniz;

Kod:

Kod:

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-ÖNİZLE-YAZDIR.xlsm
    38.4 KB · Gösterim: 5
Çözüm
SNNAY , hocam çok teşekkürler. Her şey gönlünüzce olsun.

Bir türlü konu çözüldü diye konuyu kapatamıyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri