• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yatay ve olarak toplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Ersin Tunca

Yeni Üye
Aldığı beğeni
86
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Sy. Hocalarım ;
ekli dosyada açıklama yaptım Vba olarak sonucun gelmesini nasıl yaparız. Diğer sayfalara da uygulanacak Kod kısmına açıklama yazmanızı rica ederim.

örneğinizi anlayamadım clear remaining sutunu nerede hangi alanlar toplanacak bir tane örnek yapınız

Merhaba,
Kodu yeni bir modüle yazıp deneyebilirsiniz.
HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Sy. Caylak ;
çok güzel olmuş elinize sağlık. Allah razı olsun. size zahmet olmazsa otomatik köprü ekler misiniz B sütununda bulunan plakaya çift tıklayınca ilgili plakaya gitmesi için çünkü araç sayısı bazen 300 adet olabiliyor. teşekkür ederim.

Konu Sahibi
Sy. muygun ;
Sizin de kodlar gayet hızlı ve güzel çalışıyor. hocam sizde kodlara açıklama ekler misiniz. size zahmet
Köprü yapabilir misiniz.

Konu Sahibi
sy. Caylak ;
teşekkür ederim. söyle bir sorum olacak muygun hocamın yaptığı kodu her sayfada fazla oynamadan rahatlıkla kullana biliyorum. tek sorun D sütuna 8. satırdaki "Satış toplamı" tutarını getiemeyi beceremedim. clear remaining 34 ya Satış toplamı da 8 de tutarı D ye getirmem lazım teşekkür ederim.

Dosyanız düzgün çalışıyor görünüyor.

Konu Sahibi
toplama işlemi ile ilgili sorunu çözdüm ama köprü ile ilgili başvuru geçerli değil diyor.

toplama işlemi ile ilgili sorunu çözdüm ama köprü ile ilgili başvuru geçerli değil diyor.
Eklediğim dosyadaki linkler bendeki dosya konumuna göre düzenlendi, o sebeple başvuru hatası verir.
modül1 içerisindeki kodu 1 kez çalıştırırsanız, linkler yenilenecek ve hata ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum.

Konu Sahibi
Sy. Caylak ;
hocam teşekkür ederim.
seçtiğin plakadan geri dönüş yani sayfanın A1 e nasıl geri dönüş köprüsü eklenir. çok mu ? şey istedim. kusura bakmayın.

Merhaba, örnek dosya kodlarını aşağıdaki şekilde değiştirin.
HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Konu Sahibi
Sy. Caylak ;
Hocam Teşekkür ederim. Gayet güzel ve hızlı bir şekilde çalışıyor. Elinize ve emeğinize sağlık. Allah razı olsun.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri