• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yapıştırma Seçenekleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

AYERKA

Yeni Üye
Aldığı beğeni
15
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba
TABLO 1 deki değerler formül ile TABLO 2 ye kaydedilmektedir. TABLO 2 de ki değerleri komple seçerek (B2:E5) kopyalayıp, Sayfa2 deki TABLO A ya "Değerler" olarak yapıştırıyorum. Bu işlem için makro oluşturdum. Fakat Göreli Başvuru da kullandığımdan dolayı makroyu her çalıştırdığımda kopyaladığım boş satırları da dolu olarak var sayıp arada boş satır bırakarak yapıştırma yapıyor. Sayfa 2 de görebilirsiniz. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Sayfa1'de verileri aynı iki tablo var. Sayfa2'de diğer sayfa ile ilgisi olmayan veriler var. Örnek dosyanızı daha açıklayıcı düzenleyip, ekleyin.

Konu Sahibi
TABLO 1 de ki değerler değişkenlik gösteriyor. Bilgiler formül ile TABLO 2 ye dolduruluyor. "Kaydet butonuna bastığınızda TABLO 2 deki bilgiler Sayfa2 de ki TABLO A ya kaydediliyor ve TABLO 1 temizleniyor. TABLO 1 yeni değerler yazıp "Kaydet düğmesine basılınca Sayfa2 deki TABLO A ya bilgileri sırayla yazması gerekiyor

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri