Jardin
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
Merhaba Elimde Bir Xml Linki var bunu sürekli güncellemem gerekiyor
istediğim şey tam olarak
Yeni Oluşturduğum bir excel Tablosuna Xml Linkinde ki istediğim hücredeki verileri çekmek
Burada en önemli ve dikkat edilmesi gereken ilk stok kodu hücresini çekmesi ve çekmeden önce filtre yaparak boş olan hücreleri almaması ve diğer hücreleri çekerken bu filteye bağlı olarak çekmesi
Örnek bir tablo oluşturdum
ve xml linkini de paylaşıyorum
Stok kodu hücresinde ki boş olanları filtreleyip dolu hücrelerin tamamını çekecek ve daha sonra bu filtreye bağlı olarak diğer istediğim verileri de çekecek
Burada söyle bir sorun var
Eğer Stok koduna bağlı kalarak veri çekilmezse aynı ürün ıdsinden 10 20 tane olabilir her ürün için bir satır olacak şekilde veri girilmiş benim istediğim şey ise stok kodunu filtre uygulayarak boş olanları almaması ve diğer verileri çekerken stok kodu boş olanları kesinlikle almamalı
istediğim şey tam olarak
Yeni Oluşturduğum bir excel Tablosuna Xml Linkinde ki istediğim hücredeki verileri çekmek
Burada en önemli ve dikkat edilmesi gereken ilk stok kodu hücresini çekmesi ve çekmeden önce filtre yaparak boş olan hücreleri almaması ve diğer hücreleri çekerken bu filteye bağlı olarak çekmesi
Örnek bir tablo oluşturdum
ve xml linkini de paylaşıyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bu Xml Linkinde ki Stok kodu hücresinde ki boş olanları filtreleyip dolu hücrelerin tamamını çekecek ve daha sonra bu filtreye bağlı olarak diğer istediğim verileri de çekecek
Burada söyle bir sorun var
Eğer Stok koduna bağlı kalarak veri çekilmezse aynı ürün ıdsinden 10 20 tane olabilir her ürün için bir satır olacak şekilde veri girilmiş benim istediğim şey ise stok kodunu filtre uygulayarak boş olanları almaması ve diğer verileri çekerken stok kodu boş olanları kesinlikle almamalı