• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü .xls Dosyalarını Silme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

MUSTAFAA

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar,

Bir uzantıdaki .xls uzantılı dosyaları temizlemek istiyorum ama bunu makro ile yapmak istiyorum yapabilirmiyim ? bu uzantıdaki dosya isimleri sürekli aynı olacaktır. hergün hazırladığım bir makro car o dosyaları açıyor işlem yapıyor bana raporu hazılıyor ama sonrasında temizleme butonu oluşturdum bu butondada temizlemek istediğim yerileri gerçekleştirmek istemekteyim.

konu hakkında desteğinizi rica ederim.

örneğinizi ekleyin

Konu Sahibi
hocam örnek bir kodum malesef yok.

burda sürekli dosyaları sap den çekmektedir sonrasında temizleme işlemi yapmaktayım. bunu makroya uyarlama şansım varmıdır yani. dosyaları makro ile direk silme

1665985727692.png

hocam örnek bir kodum malesef yok.

burda sürekli dosyaları sap den çekmektedir sonrasında temizleme işlemi yapmaktayım. bunu makroya uyarlama şansım varmıdır yani. dosyaları makro ile direk silme

Ekli dosyayı görüntüle 12443
Siz yanlış anladınız. Koda bir örnek istemiyoruz. Uygulamak istediğiniz dosyayı istiyoruz. Biz burada kod paylaşırız ama siz kendi dosyanıza uyarlamakta sıkıntı yaşarsınız sonra tekrar baştan bir çözüm üretmeye başlarız. Elimizde örnek dosyanız bulunursa biz de direkt olarak orada çözümlerimizi uygularız.

Konu Sahibi
.RAR DOSYASI EKTEDİR .XLS OLANLARIN DOSYA UZANTISI BENDE = C:\Users\maydin\Desktop\GENEL-GIDERLER HAZIRLAMA\mustafa bey\dosyalar
buradaki aşağıda paylaştıgım xlsm dosyası farklı yerde saten dosyanın içeriği xls dosyaları vardır

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
anladığım kadarıylaTEMİZ() makronuzla bu işlemi yaptırmak istiyorsunuz. Temiz makronuza sayfaları silen kodun altına dosyaları silen kodu da ekledim.
DİKKAT: Bu makro ilgili klasör içindeki ".xls" dosyalarını tamamen silecektir. Kullanırken dikkat edilmesi gerekir.
NOT: veyselemre bey'in paylaştığı çözüm daha kısa ve daha sade olmuş. Ben olsam onu kullanırdım :ROFLMAO:

HTML:
Kod:

Konu Sahibi
anladığım kadarıylaTEMİZ() makronuzla bu işlemi yaptırmak istiyorsunuz. Temiz makronuza sayfaları silen kodun altına dosyaları silen kodu da ekledim.
DİKKAT: Bu makro ilgili klasör içindeki ".xls" dosyalarını tamamen silecektir. Kullanırken dikkat edilmesi gerekir.
NOT: veyselemre bey'in paylaştığı çözüm daha kısa ve daha sade olmuş. Ben olsam onu kullanırdım :ROFLMAO:

HTML:
Kod:
hocam dosyaları silmemekte sadece sayfaları silmektedir.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri