• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Workbook Open de zamanlı makroçalıştırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

blue79

Yeni Üye
Aldığı beğeni
9
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Merhabalar arkadaşlar,
Benım bir excel calısmam var başlangıcta 24 saatlık ayrı ayrı calısan makrolarım var ama mesela saat 16:00 da açsam gerıde kalan 15 saatınde makrosunu calısıtırıyor otomatıkmen istediğim şey excel çalıştırıldıgında bi msj box gıbı sorsa ama mesela 10 sanıye ıcınde cevap alamasa devam etse calısmasına 10 sanıye ıcınde ıptal edılebılse
Yapılabılırse yardımlarınızı rıca edıyorum sımdıden tesekkurler

Örnek dosyanız olmadığı için genel hatları ile belirteyim.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
benzeri kod ile çalışma kitabı açıldığında çalışacak bir makro ve alt yordamlarını tanımlarsınız. Dosya açıldığında kullanıcıya 10sn süre veren bir onay mesajı çıkar ve tamam denirse makrolar durdurulur aksi halinde devam eder. Ancak burada devam etmesini veya durmasını istediğiniz makroların bahsettiğiniz kadarı ile bir timer özelliği ile çalıştıkları kabul edilirse makroları durdur komutu ile bu makroların timerlarının ayarlanması da gerekir. Belirttiğim üzere örneğiniz olmadığı için sadece temel anlamda kodları neyin ne için olduğunun anlaşılması için alt yordamlara ayrılmış halde yazdım, yoksa tek procedure içinde de çözümlenebilir.

Çözüm
Konu Sahibi
Örnek için Tesekkurler denedim bir dosya uzerınde ama makroları otomatık olarak calıstırmadı dosyayı ekledım kontrol edebılırmısın lutfen

Konu Sahibi
Ben esasında şimdi şuraya kadar yaptım istediğimi buda çalışıyor birtek 5 saniye içerisinde hiçbir butona basılmazsa aa makrosunu yanı makroları calıstırmasınıda otomatık secmesini istiyorum burda yardımcı olabilende varsa memnun olurum...
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Geri