• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü worddaki soru1 c şıkı yardım eder mısınız

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

abdasidi2006

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2024 TR
Konuyu Başlatan
Firma adı seçildiğinde Temsilci kısmında sadece o firmaya ait kişilerin olmasını sağlayınız. Firma adı ve Temsilci adı tekrarsız olmalıdır.

Firma adı ve Temsilci adı seçilip “Bul” düğmesine basıldığında diğer kısımların doldurulmasını sağlayan VBA kodunu yazınız. % kısmı kişiye ait tutarın toplam tutar içerisindeki kısmını ifade etmektedir.

Ekli dosyalar

• Algoritma ve Programlama Final Sınavı (2).xlsx
    13.1 KB · Gösterim: 10
  • Algoritma ve Programlama Final.docx
    15.9 KB · Gösterim: 10
Çözüm
Firma adı seçildiğinde Temsilci kısmında sadece o firmaya ait kişilerin olmasını sağlayınız. Firma adı ve Temsilci adı tekrarsız olmalıdır.

Firma adı ve Temsilci adı seçilip “Bul” düğmesine basıldığında diğer kısımların doldurulmasını sağlayan VBA kodunu yazınız. % kısmı kişiye ait tutarın toplam tutar içerisindeki kısmını ifade etmektedir.
Deneyiniz

Deneyiniz

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-Algoritma ve Programlama Final Sınavı.xlsm
    33.6 KB · Gösterim: 10
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm

Adabı muaşeret gereği bir ortama ilk defa girip ilk defa söz söylemeden önce bir merhaba denir. Sonra güzel Türkçemizde "rica ederim" şeklinde çok güzel bir ifade vardır. Burada kimse sizin emir eriniz değil kaldı ki bir çok uzman arkadaşım yönetici statüsünde, bizler emrimizde çalışan insanlara talimat verirken bu üslubu kullanmıyoruz, gönüllülük esası çerçevesinde sizlere yardımcı olmaya çalışan hiç kimseye bu şekilde hitap edemezsiniz. Bu nasıl bir üslup, bu ne fütursuzluk. Sayın SNNAY lütfetmiş çözüm önermiş size kendisine saygımdan kaldırmadım o çözümü, lakin şu tavrınızla zerre hakettiğiniz bir yardım değil.

Adabı muaşeret gereği bir ortama ilk defa girip ilk defa söz söylemeden önce bir merhaba denir. Sonra güzel Türkçemizde "rica ederim" şeklinde çok güzel bir ifade vardır. Burada kimse sizin emir eriniz değil kaldı ki bir çok uzman arkadaşım yönetici statüsünde, bizler emrimizde çalışan insanlara talimat verirken bu üslubu kullanmıyoruz, gönüllülük esası çerçevesinde sizlere yardımcı olmaya çalışan hiç kimseye bu şekilde hitap edemezsiniz. Bu nasıl bir üslup, bu ne fütursuzluk. Sayın SNNAY lütfetmiş çözüm önermiş size kendisine saygımdan kaldırmadım o çözümü, lakin şu tavrınızla zerre hakettiğiniz bir yardım değil.
Merhaba ben onu yazmayi unuttum bide SNNAY hanem bulundu çözüm görmedim çünkü şimdi uyandım tabii siz haklısınız ama insian unutur SNNAY hanım çok teşekür ederim .
Çok özür dilerim.

Galiba, arkadaş, verilen ödev sorusunu kopyala yapıştır, yapmış

Bundan sonra daha dikkatli olmaya özen gösterin. Sayın SNNAY 'ın çözümü mesajına eklenmiştir.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri