• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Word Dosyası İsimlerini Excelde Listeleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

seng

Yeni Üye
Aldığı beğeni
94
Excel V
Office 2013 EN
Konu Sahibi
Arkadaşlar herkese selamlar, benim excele form isimlerini almam lazım, şöyle bir şey yapabiliyor muyuz? Excel uzantısındaki dosyaların (word dosyası) isimlerini excele yazdırabilir miyiz? Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla,

"Dosya uzantısındaki word dosyalarının isimlerini almak istiyorum excele, nasıl alabilirim?"
Ben ne demek istediğinizi anlayamadım kusura bakmayın.Anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Sn. seng KLASÖRdeki ne kadar word çalışma kitabı var ise onların isimlerini excelde listelemek istiyorum derseniz daha iyi anlaşılır gibi. Dosya uzantısı ayrı Dosya yolu ayrı terimler.

Merhabalar
Yorum:
Bir klasor içinde karışık dosyalar var ben word dosyalarının uzantılarını excele almak istiyorum
yorum ettim

O klasörün içinde sadece word dosyaları mı var yoksa excel, pdf vs farklı uzantılara sahip dosyalar var mı ?
Daha da önemlisi klasör içinde ekstra bir klasör(alt klasör) daha var mı ve o alt klasörün içinde de word dosyaları var mı ? var ise yazılacak kodlar değişiklik gösterir. Sorunlarınızı böyle netleştirirseniz makro ile ilgili hocalarımız daha net cevaplar verir.

Konu Sahibi
O klasörün içinde sadece word dosyaları mı var yoksa excel, pdf vs farklı uzantılara sahip dosyalar var mı ?
Daha da önemlisi klasör içinde ekstra bir klasör(alt klasör) daha var mı ve o alt klasörün içinde de word dosyaları var mı ? var ise yazılacak kodlar değişiklik gösterir. Sorunlarınızı böyle netleştirirseniz makro ile ilgili hocalarımız daha net cevaplar verir.
Klasörün içinde sadece word ve pdf var, Bir de şu an kodlanacak makrolu excelim var.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Merhabalar
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Evet
Microsoft Scripting Runtime

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri