Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
buradaki dosyayı indirdim çalışmasında sıkıntı yok yalnız rehberde yada bana daha önce mesaj atmayan kişileri çekmiyor bu konuda yardımcı olur musunuz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
rehberde olmayan kişilere zaten gönderemiyorsunuzZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradaki dosyayı indirdim çalışmasında sıkıntı yok yalnız rehberde yada bana daha önce mesaj atmayan kişileri çekmiyor bu konuda yardımcı olur musunuz?
normalde baska bir yazılımda gönderiyordum toplu atmadığı için bunu çözmeye çalışıyorumrehberde olmayan kişilere zaten gönderemiyorsunuz
toplu mesajlarda kayıtlı olması gerek diye biliyorum. kayıtlı olmayan kişilere gönderme işi zor. Belki selection kullanılarak yapılan dosyalara bakabilirsiniz.normalde baska bir yazılımda gönderiyordum toplu atmadığı için bunu çözmeye çalışıyorum
hocam kayıtlı ilk numaraya atıyor ikincisine atmıyor sizce neden?Deneyiniz.
evet yazıldı hocam. ayrıyeten 2010 excel ve windows 7 kullanılıyor onunla alakalı problem olabilir mi?A4 hücresine x yazdınız mı?
Tamamdır problem çözüldü hocam. Bir sorum olacak. Acaba chromeyi açmadan gönderim işlemi yapabilir mi? Yani gönderim durumunu excelde takip edebilir miyiz?Ben Chrome kullanıyorum sorun yok.
Kodlar sendkey metodu ile işlem yaptığından chrome açık olmalı.Acaba chromeyi açmadan gönderim işlemi yapabilir mi? Yani gönderim durumunu excelde takip edebilir miyiz?
çok teşekkürler.Kodlar sendkey metodu ile işlem yaptığından chrome açık olmalı.
Yani siz kendiniz elle whatsappweb de nasıl mesaj atıyorsanır kodlar o işlemi tekrarlıyor.
Mecburen sayfa açık olmak zorunda.