• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Whatsapp ile paylaşacağım Excel dosyasına Öğrenciler çözdükleri soru sayısını yazsın

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

wunss

Yeni Üye
Aldığı beğeni
8
Excel V
Office 2021 TR
İyi akşamlar.

Ben Türkçe öğretmeniyim ve sınıfımdaki öğrenciler bu sene LGS sınavına girecek. Tabii öğrencilerin düzenli soru çözmesi gerekiyor ve çözdükleri soru sayılarını bilmem de elimde veri olması adına çok iyi olacak.

Acaba Excell'de bir takip çizelgesi oluşturup bunu whatsappta paylaşıp sonra da öğrencilerin çözdükleri soru sayılarını bu dosyaya çevrim içi olarak yazmalarını sağlayabilir miyim?

Nasıl bir yol izlemem lazım? Daha önce excel dosyasını paylaşımlı kullanmadım.

Aklıma bu verileri elde etmek için bu yöntem geldi; bilemiyorum, Google Forms ile yapılamaz sanırım, her gün yeni bir form oluşturmak gerekecek ama Excel sanırım bu sorunu çözer.

Şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
Hocam öncelikle kolay gelsin bu durumu 2 yöntemle yapabilirsiniz. 1. E tablo yöntemi dosyanızı paylaşıma açarak herkesin günlük giriş yapmalarını isteyebilirsiniz 2. Google Forms her gün yeni form oluşturmanız gerekmiyor süresini açık bırakıp her gün için çocukların veri girmesini isteyebilirsiniz.
Hocam öncelikle kolay gelsin bu durumu 2 yöntemle yapabilirsiniz. 1. E tablo yöntemi dosyanızı paylaşıma açarak herkesin günlük giriş yapmalarını isteyebilirsiniz 2. Google Forms her gün yeni form oluşturmanız gerekmiyor süresini açık bırakıp her gün için çocukların veri girmesini isteyebilirsiniz.

Çözüm
Teşekkür ederim hocam. Dediğiniz şekilde yapayım. Google form ile çözmek mantıklı olacak. İyi akşamlar dilerim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri