Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
tek tek de yüklemeye çalıştım. dediklerinizin hepsini yaptım. yeni bir excel dosyasına da veri almak istedim hep aynı hata veriyor. yok dediği kod sütunu web'teki orijinal dosyasında var. o sütunları tek tek seçme girişimi de yaptım olmadı verileri site olarak alma şansı var mıİndirmek istediğiniz tabloda "Kod" Sütununun olmadığını belirtiyor. Sorgula düzenle den sütun bilgisini ekleyebilirsiniz. Eğer varsa , Ön belleği temizleyip "verileri yenile" yapın yada her tabloyu teker teker yükleyin veriler yenilenmiş olur deniyor çözümler arasında.
seleniumbasic ile yapmayı denediniz mi?tek tek de yüklemeye çalıştım. dediklerinizin hepsini yaptım. yeni bir excel dosyasına da veri almak istedim hep aynı hata veriyor. yok dediği kod sütunu web'teki orijinal dosyasında var. o sütunları tek tek seçme girişimi de yaptım olmadı verileri site olarak alma şansı var mı
o konuda bilgim yok yardımcı olabilir misinizseleniumbasic ile yapmayı denediniz mi?
her türlü denedim veri türünü değiştirdim. yeni bir çalışma kitabında denedim site hep hata verdi sanrım siteden kaynaklı.Sorun yeni ortaya çıktıysa , kaynak biçimindeki bir değişiklikten kaynaklanıyor olabilir. web sayfasının yapısının değişmiş olabilir, Değişken türü farklı olabilir. Sorgunuzu dikkatli kontrol edin. Olmuyorsa kaldırarak sorgunuzu yeniden oluşturun.
Sayfada bir sıkıntı var gibi Excele Aktar yaptığında Sıfır byte uzunluğunda içinde veri yok.
web olarak indirmeye çalışınca da böyle bir sorun veriyorSayfada bir sıkıntı var gibi Excele Aktar yaptığında Sıfır byte uzunluğunda içinde veri yok.
Siteyi inceledim, kodlar gizlenmiş. SeleniumBasic önerisi şu halde işe yaramaz.o konuda bilgim yok yardımcı olabilir misiniz
sitesinde veri alımıBu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.