• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru web browser print kodları

dogan.importexport

Yeni Üye
Aldığı beğeni
21
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Selamlar
Daha önce aynı soruyu sormuştum ama yine sormak istedim. userform üzerindeki webbrowser1 e klasördeki belgeyi getiriyorum. (görüntü) Bu belgeyi yazıcıya nasık gönderebilirim. (pdf evrakı olduğu için yazıcı simgesi var ama çıktı yapmıyor o yüzden yazıcıya gönderme kodları lazım. Hatta e mail gönderme kodları da lazım. (alıcı e mail adresini kendim yazmalıyom veya outlooka eklenti olarak gelmeli. Şimdiden teşekkürler.

Çalışmanızı ekleyin inceleyelim

Yazıcıya göndermek istediğiniz nedir? Resim mi? Pdf Doysa mı?
Pdf dosyayı daha önce yazdırmıştık sorun yoktu.
Resmi yazdırmak için resim üzerine gelin sağ tık yapıp Resmi yazdır seçin.

Konu Sahibi
Kusura bakmayın 1-2 gündür yoğunluktan siteye giremedim. dosyayı bitirdim bitiriyorumderken. Çalışmanın boyutu çok büyük olduğu için sadece ilgili kısımları gönderdim. Ekte frmtapular adlı userformda ki webbrowsere gelen eklentiyi butonlarla 1- yazdırmak 2- mail göndermek istiyorum (tıkladığımda maile eklenti olarak gelmeli) (2 farklı buton ile) yine aynı şekilde frmCekler adlı userformdaki listviewdeki bilgileri baskı önizle yazdır ve mail göndermek istiyorum (tıkladığımda maile eklenti olarak gelmeli)
not:frmCekler sql den veri çektiği için siz açtığınızda gelmeyecektir.

Ekli dosyalar

Bu sorunun cevabı değil BU SORULARIN cevabı demek istediniz sanırım. Kuvvetle ihtimal vardır. Ama soruya cevap vermek için ZAMAN bulunabilir ama SORULARA CEVAP vermek için ZAMANLAR bulunabilirmi ?

Konu Sahibi
Bu sorunun cevabı değil BU SORULARIN cevabı demek istediniz sanırım. Kuvvetle ihtimal vardır. Ama soruya cevap vermek için ZAMAN bulunabilir ama SORULARA CEVAP vermek için ZAMANLAR bulunabilirmi ?
Üstad çok siyasi bir cevap olmuş. :) Hazır madem soruların cevabı diye yazdınız. ilave bir soru daha ilave edeyim. excelde d2:d1000 arasında rakamlar var. Userform initalizede listviewde listeleniyor. Ben istiyorum ki D1:d1000 arasındaki rakamlar 0 dan küçük ise kırmızı olarak göstersin listviewde.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
benzeri bir kod işinize yarayabilir. kendi çalışmanıza uyarlarsınız

Konu Sahibi
HTML:
Kod:
benzeri bir kod işinize yarayabilir. kendi çalışmanıza uyarlarsınız
Maalesef çözemedim. bu kodla

HTML:
C#:

TUTAR YANİ E SÜTUNU için 0 dan küçük ise kırmızı olsun istemiştim

Yeni konu açıp dosyanızı ekleyin orada cevaplayalım
Belli bir başlık altında sadece o konuyla ilgili sorular sorulmalı
Konuyla ilgisiz sorular için doğrudan yeni konu açılması daha uygun olur

Geri