mustafa070707
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
çok teşekkür ederim elinize sağlık
bunu kodu kullanın lütfen. bir kaç deneme yapar mısınız.Dim sonSatir As Long
sonSatir = syf1.Cells(syf1.Rows.Count, "E").End(xlUp).Row
Dim i As Long
For i = sonSatir To 2 Step -1
If syf1.Cells(i, 5).Value = "" Then
syf1.Range(syf1.Cells(i, 5), syf1.Cells(i, 8)).Delete
End If
Next i
kodun altına ekleyip deneyebilir misiniz. sayfaya ve kodlara bakıp anlayabildiğim bu. Ancak hem sayfa1 hem sayfa2 ismi "tek" olarak tanımlanmış bu kodun çalışmaması lazım.Dim sonSatir As Long
sonSatir = syf2.Cells(syf2.Rows.Count, "E").End(xlUp).Row
Dim i As Long
If WorksheetFunction.CountA(syf2.Rows(i)) = 0 Then
syf2.Rows(i).Delete
End If
Next i
benim paylaştığım kod çalışıyor fakat sizin dediğinizi ekledim herhangi bir değişiklik olmadıkodun altına ekleyip deneyebilir misiniz. sayfaya ve kodlara bakıp anlayabildiğim bu. Ancak hem sayfa1 hem sayfa2 ismi "tek" olarak tanımlanmış bu kodun çalışmaması lazım.
Konuda üslup sorunu var ancak soruyu yazan değil de başka bir arkadaş yol açmış sanki bu soruna.
hocam ben sayfa2 ye aktaracaksınız diye okudum kodda. O nedenle sayfa2 için düzenlemiştim.benim paylaştığım kod çalışıyor fakat sizin dediğinizi ekledim herhangi bir değişiklik olmadı
bu kodu ekler misiniz.Dim sonSatir As Long
Dim i As Long
syf1.Rows(i).Delete
End If
Next i
çok teşekkür ederim elinize sağlıkhocam ben sayfa2 ye aktaracaksınız diye okudum kodda. O nedenle sayfa2 için düzenlemiştim.
Aynı sayfa için ise
bu kodu ekler misiniz.
Private Sub CommandButton1_Click()benim paylaştığım kod çalışıyor fakat sizin dediğinizi ekledim herhangi bir değişiklik olmadı
çok teşekkür ederim elinize sağlık
bunu kodu kullanın lütfen. bir kaç deneme yapar mısınız.Dim sonSatir As Long
Dim i As Long
syf1.Range(syf1.Cells(i, 5), syf1.Cells(i, 8)).Delete
End If
Next i
Gayet iyi çalıştı ilgilenen herkesin eline sağlıkbunu kodu kullanın lütfen. bir kaç deneme yapar mısınız.