• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Verileri Tek Hücrede Birleştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mcexrem

Yeni Üye
Aldığı beğeni
117
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhabalar,

Sn. userx hocamın yazmış olduğu kod vasıtasıyla Logo sayfasından Bekleyen sayfasına veri çekiyorum.
Bekleyen sayfası verilerinin anlaşılırlığını artırmak için birleştirmemiz mümkün müdür?
Sıralama olarak A sütunu aynı, B+D+C sütunlarını bu sırayla aralarına alt tire ekleyip C ve D sütunlarını gizleyerek B sütununda birleştirebilir miyiz.

Örneğin 2. satırdaki "76101_ 76 AD Kasa Pr. _ZZZZ / Altınmeşe" şeklinde.
Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Hocam Teşekkür Ederim. Dosyayı inceleme fırsatı bulamadım. Pazartesi inceleyip dönüş yapabilir miyim.

Konu Sahibi
çıktı alırken de ne yaptıysam dosyayı dikey yazdıramadım. Ayarlarda da dikey ama neden 2 sütun şeklinde sayfaya yatay yazıyor?

Yazıcı ayarları ile kenar boşlukları ayarlarını kontrol ettiniz mi? Ben sorun göremedim.

Konu Sahibi
merhabalar üstadım,

dosyanın bekleyen sayfası G sütununda bulunan değerler, KÖMMER sayfası N sütununda değişiklik yaptığım halde veriyi güncellememektedir. Kontrol edebilir misiniz.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Teşekkür ederim Sn. Userx hocam,

saygılar selamlar, hayırlı iftarlar

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri