• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Verileri sırasıyla alt alta eklemek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

kornfethi

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Selamlar, hazırladığım dosyamda verileri butona tıklayarak göndermeyi hallettim ama ödeme talep formu sayfasında form takip numarası 1 den başlayarak otomatik olarak artsın istiyorum kaydettikçe, liste sayfasına sırasıyla form takip numası artacak ve kaydedilen verileri satırlara sırasıyla yazsın istiyorum bir türlü başaramadım.

Çözüm
Selamlar, hazırladığım dosyamda verileri butona tıklayarak göndermeyi hallettim ama ödeme talep formu sayfasında form takip numarası 1 den başlayarak otomatik olarak artsın istiyorum kaydettikçe, liste sayfasına sırasıyla form takip numası artacak ve kaydedilen verileri satırlara sırasıyla yazsın istiyorum bir türlü başaramadım.
Dosyanızı güncelledim birazda ekleme yaptım kolay gelsin...
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
A7 ye formülü yapıştırın aşağıya doğru kopyalayın
HTML:
Kod:
bu koduda silin

Konu Sahibi
maalesef çözüm olmadı, ödeme talep formu sayfasında form no 1 den başlayacak otomatik olarak kaydet dedikçe 2 3 4 5 şeklinde artmalı form no 1 için liste sayfasına satıra kopyalamalı verileri sırasıyla 2 3 4 5 için de veriler değiştikçe.

Kodlarda silme işlemi yok. Ekleme yapıyor ama bir öncekinin üstüne ekleme yapıyor.
Üst üste butona tıkladığımda gördüğüm bu. Durum bu olunca sizin vermek istediğiniz
numara hep artar. Burda bir terslik var gibi. Bu kısımla ilgili sorunuz olursa
bilahare sorarsınız. Kodların mantığı LİSTE sayfasında A sütununda en büyük sayıyı
arar ÖDEME TALEP FORMU sayfasında O9 hücresine 1 fazla yazar.
Kodlarınızın en başına ekleyip dener misiniz ?

HTML:
Kod:

Dosyanızı güncelledim birazda ekleme yaptım kolay gelsin...

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri