• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Verileri istenilen düzende ayırma - Geliştirme Onarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

otodeposu

Yeni Üye
Aldığı beğeni
8
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhaba,

Veri sayfasında düzenlememiz gereken ürün araç gruplarının bir listesi bulunmakta çalıştığımız ofiste uzun uğraşlarla bu verileri temize çekmeye çalışıyoruz.
Excel formüller veya makrolar bize yardımcı olabilir mi düşündük,
Sayın excel forum üyeleri, Hocalarım daha önce bir çok konuda desteğinizi esirgemediniz umarım bu işlemlerin de bir çözümü için yardımcı olabilirsiniz.

Veri sayfasında : Düzenlenmesi gereken veriler var, Bu işlemi biz manuel tek tek yapmaktayız,
Veri kaynağı sayfasında : Model, Motor, Kasa olmak üzere 3 başlıkta düzenlediğimiz kelimeleri yazdık ve altına ilave olarak gördüğümüz düzenlemeleri ekleyeceğiz.
Araçlarım sayfasında : A dan I sütünü na kadar bütün veriler örnek olarak ayrılmıştır.

Desteğiniz için teşekkür ederim,
İyi çalışmalar, Sağlıklı Günler.

Çözüm
Merhabalar,
Dosyanız üzerinde biraz çalışma fırsatım oldu,
Özellikle araçların model ve kasa verileri oldukça sıkıntılı bir şekilde düzenlendi.
Ekteki dosyayı inceleyebilirsiniz.
Sanırım istediğiniz tam olarak buydu.
İyi günler.
Konu Sahibi

Kusura bakmayın ilk dosya da hatalar varmış düzenlenmiş olanı iletiyorum.

Merhabalar,
Özellikle araçların model ve kasa verileri oldukça sıkıntılı bir şekilde düzenlendi.
İyi günler.

Çözüm
Konu Sahibi
Merhabalar,
İyi günler.
Sn. arschimet efendim çok teşekkür ederim istediğimiz gibi olmuş. Sağ olun. İyi sağlıklı günler dilerim

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri