• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Verileri Başka Bir Sayfada Toplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mumcu79

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar, ben ekte gönderdiğim dosyada da açıkladım, bu konuda yardım edebilir misiniz. Şimdiden tesekkurler

Çözüm
Merhabalar, ben ekte gönderdiğim dosyada da açıkladım, bu konuda yardım edebilir misiniz. Şimdiden tesekkurler
Deneyiniz;
AÇILIR LİSTEDEN SEÇİLEN İSİM İLE SAYFA OLUŞUR VERİLER O SAYAFAYA YAZILIR.
AYNI İSİM FARKLI İZİN KULLANILACAĞI ZAMAN ÖNCE İZİN TÜRÜ VE İZİN SÜRESİ GİRİLDİKTEN SONRA İSİM SEÇİLİRSE DAHA ÖNCEDEN OLUŞAN İSİMLİ SAYFAYA EKLENİR
KALAN İZİN SÜRELERİNİ HESAPLATMAK İÇİN FORMÜLLER EKSİK TAMAMLANDIĞINDA DOSYAYI GÜNCELLERİM
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Deneyiniz;
AYNI İSİM FARKLI İZİN KULLANILACAĞI ZAMAN ÖNCE İZİN TÜRÜ VE İZİN SÜRESİ GİRİLDİKTEN SONRA İSİM SEÇİLİRSE DAHA ÖNCEDEN OLUŞAN İSİMLİ SAYFAYA EKLENİR
KALAN İZİN SÜRELERİNİ HESAPLATMAK İÇİN FORMÜLLER EKSİK TAMAMLANDIĞINDA DOSYAYI GÜNCELLERİM
HTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
Deneyiniz;
HTML:
Kod:
Teşekkür ederim. Elinize emeğinize saglik

Düzenlendi;
HTML:
Kod:
KTF ile Kalan izin Gününü çekiyoruz
HTML:
Kod:

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri