• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Veri Taşıma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mavisiyah01

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
6
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Merhaba arkadaşlar. SQL'de olan bir mantığı excelde uygulayamadım. Sizden makrosu konusunda yardım rica ediyorum. Aşağıda örnek dosya var.
Ben örneğin C sütununda MG0001 geçen tüm satırları deneme isimli sayfaya, MG0002 VE MG0003 Geçen satırları deneme2 isimli sayfaya, diğerlerini de deneme3 isimli sayfaya taşımak istiyorum. SQL'de Where komutu ile yapabiliyoruz ama excelde taşımak için sanırım farklı bir yol gerekiyor.

Ekli dosyalar

• Örnek Dosya.xlsx
    11 KB · Gösterim: 1
Çözüm
Merhaba arkadaşlar. SQL'de olan bir mantığı excelde uygulayamadım. Sizden makrosu konusunda yardım rica ediyorum. Aşağıda örnek dosya var.
Ben örneğin C sütununda MG0001 geçen tüm satırları deneme isimli sayfaya, MG0002 VE MG0003 Geçen satırları deneme2 isimli sayfaya, diğerlerini de deneme3 isimli sayfaya taşımak istiyorum. SQL'de Where komutu ile yapabiliyoruz ama excelde taşımak için sanırım farklı bir yol gerekiyor.
istediğin çalışma dosyada. Butona basınca kopyalıyor diğer sayfalara. kodu incelersiniz.
istediğin çalışma dosyada. Butona basınca kopyalıyor diğer sayfalara. kodu incelersiniz.

Ekli dosyalar

• VK Örnek Dosya.xlsm
    25.4 KB · Gösterim: 8
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri