activation
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
Merhaba,
Forumu inceledim ama bu konu ile ilgili bir konu bulamadım. (eğer gözümden kaçmışsa kusuruma bakmayın)
ekteki dosyada 2 farklı işe yapmak istiyorum.
1 - Girmiş olduğum tarihe göre, Döviz kurlarını otomatik olarak Merkez Bankasından çektirmek,
2- Döviz Cinsi sütununda tanımlamış olduğum ve Veri Doğrulama ile Liste olarak gösterdiğim Döviz Cinsi seçildiğinde, seçilen döviz cinsi ile Merkez Bankasından çekilen kur çarşılarak Döviz Toplamı sütununa yazdırmak istiyorum.
yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Forumu inceledim ama bu konu ile ilgili bir konu bulamadım. (eğer gözümden kaçmışsa kusuruma bakmayın)
ekteki dosyada 2 farklı işe yapmak istiyorum.
1 - Girmiş olduğum tarihe göre, Döviz kurlarını otomatik olarak Merkez Bankasından çektirmek,
2- Döviz Cinsi sütununda tanımlamış olduğum ve Veri Doğrulama ile Liste olarak gösterdiğim Döviz Cinsi seçildiğinde, seçilen döviz cinsi ile Merkez Bankasından çekilen kur çarşılarak Döviz Toplamı sütununa yazdırmak istiyorum.
yardımcı olabilirseniz sevinirim.
TCMB Tarihe Göre Kur Alma
merhaba arkadaşlar excel arşideki tcmb kur alma adlı çalışma sayfası çok güzel olmuş yalnız bir önceki günün kapanış kurunu nasıl çekebilirim.örenek:02.03.2022 usd alış kuru:13.8854 olmalı
excelcozum.com
TCMB Güncel Kur Hafta Sonu
Daha önceki konuları araştırdığımda ekteki excel örneğini buldum. Bu excelde tarihlere göre kur çekmede bir problem yok fakat hafta sonuna geldiğinde bir değer alınamıyor. Buradaki sorum şu olacak. Hafta sonuna denk gelen tarihler için o haftanın en son gününe ait kapanış kur bilgisini...
excelcozum.com
Bir hücredeki veriyi tek seferlik kullanma.
Merhaba arkadaşlar. Sorunum şu. Günlük yaptığım her işlemi dolara çeviriyorum. Kırmızı hücrede Merkez bankası kuru otomatik yenileniyor. Mesela ayın 17. yaptığım işlemi o günkü kurla otomatik çeviriyor. istiyorumki ertesi gün yeni kurla ayın 17. işlem güncellenmesin. o veri orda eski tarihle...
excelcozum.com
İnternetten çektiğim döviz kurlarını virgüle ayırma
Merhaba Üstadlarım, Ek' te göndermiş olduğum dosyada internetten güncel döviz kurlarını çekiyorum ve genel sayfasında 2 koşula göre sayın VetExc in yardımı ile L4 hücresine seçtiğim döviz ve döviz tipine göre kuru getirebildim ve ben virgüle ayırmak için formülün sonunda 10.000 bölüyordum dolar...
excelcozum.com