• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü vba sütündaki aynı değerlerin karşısındaki miktarları toplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Tugba

Yeni Üye
Aldığı beğeni
10
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba Arkadaşlar,

Userform ile 'Giriş' isimli excel sheet'ine veri kaydı yapıyorum. F sütununda Proje isimleri yazıyor, G sütununda miktarları. Aynı proje isimlerini 'Stok' isimli sheet'in A hücresine yazdırıp B hücresine de miktarlarını toplatmak istiyorum. Ör : A projesi Miktar:10 , B Projesi Miktar:25 B Projesi Miktar : 40 C Projesi Miktar : 12 , B Projesi Miktar : 8 .... diye proje isimleri değişiyor ve kayıt girdikçe proje isimleri 'Giriş' listesine ekleniyor. Proje isimleri önceden belli değil. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Teşekkürler.

Merhaba,
Şimdi anlattıklarınızdan bir excel dosyası hazırlamak için zaman harcamak gerekecek. E ondan sonra da kod kısmı için extra zaman lazım.İnsanların bu kadar boş vakti olduğunu düşünmüyorum.O sebeple örnek dosyanızı ekleseniz daha hızlı çözüm bulabilirsiniz.

Konu Sahibi
Merhaba,
Şimdi anlattıklarınızdan bir excel dosyası hazırlamak için zaman harcamak gerekecek. E ondan sonra da kod kısmı için extra zaman lazım.İnsanların bu kadar boş vakti olduğunu düşünmüyorum.O sebeple örnek dosyanızı ekleseniz daha hızlı çözüm bulabilirsiniz.
Haklısınız dosya ektedir. Userformlarla yapılmıştır. VBA kod ile yapmaya çalıştım olmadı. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

Haklısınız dosya ektedir. Userformlarla yapılmıştır. VBA kod ile yapmaya çalıştım olmadı. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
Tuğba Hanım ekte Dosya gözükmemektedir. Dosya Üzerinde Güncelleme Yapıldı deneyiniz lütfen

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri