• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü VBA sıralı sayı yazdırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

batuulusoy09

Yeni Üye
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhabalar;
Proje ödevim için bir vba uygulaması yapıyorum.Bir kaç yerde tıkandım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Takıldığım yer (resim 1) bu değerler arasında 0,1 artacak şekilde(resim 2) sayılar yazdırmalıyım"+0,1,-0,1 olacak şekilde aralığı genişletebiliriz". Bu aralık değerleri yeni verilere göre değişiklik gösterir.

Tam olarak ne yapmak istediğinizi anlayamadım ama anladığım kadarıyla bir gif bırakıyorum.
VisualBasic.gif

Konu Sahibi
Tam olarak ne yapmak istediğinizi anlayamadım ama anladığım kadarıyla bir gif bırakıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 7923
Tam olarak yapmak istediğim sizin çağırarak yazmanız yerine, değerlerimi belli bir hücreden (üst sınır B6 hücresi alt sınır B7 hücresinde olsun) alsın ve yazdırsın. Artış değerim her zaman 0,1 olacak onu da yazdırmamıza gerek yok. Teşekkürler

Konu Sahibi
Tam olarak yapmak istediğim sizin çağırarak yazmanız yerine, değerlerimi belli bir hücreden (üst sınır B6 hücresi alt sınır B7 hücresinde olsun) alsın ve yazdırsın. Artış değerim her zaman 0,1 olacak onu da yazdırmamıza gerek yok. Teşekkürler
Excel dosyasında olan alt ve üst sigma değerlerini kullanarak altta yer alan bins değerlerini yazdıracağım.Ama benim verilerim değiştikçe alt ve üst sigma değerlerim de değişecek. Bu yüzden B6-B7 hücrelerindeki değerleri kullanarak yazdırsın istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri