• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü VBA Kod Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Mtudes

Yeni Üye
Aldığı beğeni
92
Excel V
Office 2016 TR
Merhaba
Numune kayıt programı olarak numune kayıt ettıgımız bır program var .Bız buraya numune kaydı yapıyoruz .Bu numuneler daha sonra beton, bıtum,toprak laboratuvarları tarafından sorgulanıp kendı excel dosyalarına alınıyor.Örnegın : Beton lab sorgula butonuna tıkladıgında yenı kayıtlar ındırıyorsa program hata vermıyor .Ama yenı kayıt yoksa yanı ekstra bır kayıt ındırmıyorsa program su hatayı verıyor ve yenı kayıt olmadıgında her sorgula dendıgınde bu hata verılmeye devam edıyor ta ki yeni kayıt olusana kadar.Ekran Görüntüsü (50).png

Kullandıgım kodda asagıda hata verıyor.Bu hata programın ısleyısıne engel olusturmuyor. Ama laboratuvarda kı kayıtlar dısında yenı kayıt ındırmıyorsa bu hata yı verıyor .
Ekran Görüntüsü (51).png

Yardımcı olursanız sevınırım .

Kodu paylaşsanız yazılı olarak en azından sıfırdan yazmakla uğraşmaz yardım edecekler. Düzeltmeye çalışırlar.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Dener misiniz.
Soyle bır hata verıyor :
Ekran Görüntüsü (54).png

ekran-goruntusu-56-png.21256

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (56).png
    Ekran Görüntüsü (56).png
    172 KB · Gösterim: 29
Hocam sanırım Trabzon lusunuz, Eğer öyleyse hemşeriyiz. Pek fazla bakamıyorum, 3 farklı Yapay Zekaya yazarak 3 yeni kodu ürettirdim yeniden, Sizde deneme/yanılma yöntemiyle bunları kullanabilirsiniz. Umarım işinize yarar. Kolay gelsin.

HTML:
C++:

HTML:
C++:

HTML:
C++:

kodlarınızın sonunu aşağıdaki gibi değiştirip deneyiniz.
HTML:
Kod:

If k > f Then şeklinde deneyin.

Hocam sanırım Trabzon lusunuz, Eğer öyleyse hemşeriyiz. Pek fazla bakamıyorum, 3 farklı Yapay Zekaya yazarak 3 yeni kodu ürettirdim yeniden, Sizde deneme/yanılma yöntemiyle bunları kullanabilirsiniz. Umarım işinize yarar. Kolay gelsin.

HTML:
C++:

HTML:
C++:

HTML:
C++:
Hdr=yes olmuş ve alanlar f1,f2.... gibi yazılmış.Mobilden bunlar dikkatimi çekti.
Örnetin f1 yerine [Sütun Başlık Adı] olarak değiştirin diğerlerinide.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri