birsorumvar
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 3
- Excel V
- Office 2010 TR
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sayın birsorumvar
Ekteki dosyayı inceler misiniz?
Çalışma sistemi olarak istediğimi veriyor evet ama doğru hesaplama yapmıyor şu anda. Ben sütunlarıma eklemeler yaparak yeni dosyaya kodu aktaracağım. Kodlarını açık olarak paylaşabilir misiniz lütfen. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirimKontrol eder misiniz?
Dosyamın son halini ekte belirttim. Tam hali bu şekilde olacak. Boş bıraktığım sütundaki verilerde aynı şekilde direk gelicek pivotta gözüktüğü gibi. Ekstra bir şeye gerek yok. Kendi kodlarınızı bu dosyaya tekrar uyarlayabilirseniz çok sevinirim.Hatalı hesaplama olan kısmı ve olması gereken doğrusunu belirtirseniz yeniden düzenleme yapılabilir.
Dosyamın son halini ekte belirttim. Tam hali bu şekilde olacak. Boş bıraktığım sütundaki verilerde aynı şekilde direk gelicek pivotta gözüktüğü gibi. Ekstra bir şeye gerek yok. Kendi kodlarınızı bu dosyaya tekrar uyarlayabilirseniz çok sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 18021
Ekran görüntüsü sizin attığınız dosyaya ait benim dosyamda bölüm diye bir sütun yoktu. Sanırım o yanlış hesaplamaya sebep oluyor.
Dosya 'yı indirip kontrol eder misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 18033
Bir soru daha sormak istiyorum. Burda günleri filtrelemek mümkün mü acaba 5'ine tıklayıp 5tekileri 6'ya tıklayıp 6dakileri görmek istiyorum. Bu şekilde olunca çok uzun bir sayfa olduğu için bakarken zorlandım.
Verilerimi düzelttim ve hesaplama oldu. Yanlış hesaplıyor dediğim kısım 20 dakika olarak eklediğim ara süreden kaynaklanıyormuş o ortaya çıktı.Dosya
Tekrar indirip kontrol eder misiniz?
Pivot görünümünden çıktığım için userx adlı kullanıcı ile ilerlettiğimiz dosya üzerinden devam ediyorum. Sizlere de tekrar teşekkür ederim emekleriniz için.Bu konu aşağıdakinin devamı/aynısı ise #7 nolu mesajdaki dosyayı kontrol ettiniz mi?
![]()
pivot table da düzenleme
Merhaba, projemde bazı eksiklerim var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Soruları excel dosyamda açıkladım inceleyebilirsiniz.excelcozum.com
Çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için şimdi oldu.Dosya
Tekrar kontrol eder misiniz?
Kolay gelsinÇok çok teşekkür ederim yardımlarınız için şimdi oldu.