• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü vba ile sonraki kaydı bulma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Çiğdem36

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Ekte gönderdiğim form içinde Textbox4 'de sicil no'sunu yazıp ara butonuna basınca sicili buluyor ancak,aynı kayıttan kaç tane varsa butona basınca sırası ile bir sonrakini bulmasını istiyorum. Benim için çok elzem yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Sayın Alicimri haklısınız. Bunu liste içinde döngü arama yapsın istemiştim zira liste kutuları her zaman tek bir sayfadan doldurulamıyor. Kodlara ilave yaptım liste içinde aramayı yapabiliyor
deneyiniz

Sayın AdnanDosyanızda aynı sicil nolu 3 ve daha fazla kayıt olunca, ilk iki kayıt arasında dönüyor.
Sizin dosyanızdan yararlanarak hazırlanmış örnek

Son düzenleme:
Sayın Alicimri haklısınız. Bunu liste içinde döngü arama yapsın istemiştim zira liste kutuları her zaman tek bir sayfadan doldurulamıyor. Kodlara ilave yaptım liste içinde aramayı yapabiliyor

Çözüm
Konu Sahibi
Sayın Adnan VE Sayın Alicimri hocalarım Allah razı olsun elinize emeğinize sağlık çok uzun zamandır benim için sıkıntı idi sayenizde çözüldü iyi ki varsınız selamlar.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri