• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü VBA Dosya Açtırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ayhan12443

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 2019 TR
Konuyu Başlatan
Sub analiz_ac() Workbooks.Open ("C:\Users\DESKTOP\\Downloads\Yönetim Sistemi\Veriler\Excel Dosyaları\analiz.xlsb") End Sub
Sayın hocalarım merhaba,
"Depo yönetim.xlsb" dosyamda bulunan bir butona yukarıdaki kodu yazdım. Buton veriler klasörüne gidip onun içindeki "Excel Dosyaları" klasöründeki "analiz.xlsb" dosyasını açıyor lakin sorun şu ki dosyayı başka bilgisayara attığımda hata alıyorum. Sorunun dosya yolunun değişmesinden kaynaklandığını düşünüyorum ama bu sorunu nasıl çözerim bilemedim. Yardım edebilir misiniz?
Saygılarımla..
Ekran görüntüsü 2023-02-03 195711.png

Çözüm
Meehaba İlgili kısmı şöyle deneyin. Bir de önemli husus farklı bir pc de açarsanız dosya ismi aynı olmalı ve resimdeki haliyle 2 dosyada AYNI klasörde yer almalı.

CSS:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
"ThisWorkbook.Path" yazan yeri tekrardan "C:\Users\DESKTOP\\Downloads\Yönetim Sistemi" ile değiştirince "analiz.xlsb" dosyasını açıyor

Meehaba İlgili kısmı şöyle deneyin. Bir de önemli husus farklı bir pc de açarsanız dosya ismi aynı olmalı ve resimdeki haliyle 2 dosyada AYNI klasörde yer almalı.

CSS:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Çözüm

CSS:
Evet aynı klasörde ve attığınız kod çalıştı çok teşekkür ederim

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri