• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü VBA da textbox toplam.çarpım formülü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mesut42

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
5
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var. vba kısmında texbox larda toplam.çarpım yapmak istiyorum. resimli anlatım yaptım dosya ektedir. (userform11)

Ekli dosyalar

• Turan Farms.xlsm
    824.2 KB · Gösterim: 1
  • e.jpg
    e.jpg
    1.3 MB · Gösterim: 10
Deneyiniz.
Not: Userform üzerindeki nesneleri sıralı olarak yerleştirirseniz
ve yeni isimler vermez iseniz
döngüler ve sorgular daha basit hazırlanabilir.
Dolayısı ile daha hızlı çalışabilir.

Ekli dosyalar

• Turan Farms (1).xlsm
    810.5 KB · Gösterim: 4
Deneyiniz.
Not: Userform üzerindeki nesneleri sıralı olarak yerleştirirseniz
ve yeni isimler vermez iseniz
döngüler ve sorgular daha basit hazırlanabilir.
Dolayısı ile daha hızlı çalışabilir.
The macros in this projet are disabled.please refer to the online help or documentetion of the host application to determine how to enable macros hatası verdi tüm makrolar etkin halde

Bende sorun görünmüyor.
1715765359934.png

Userform11 deki kodları alttaki kodları aşağıdakilerle değiştirin.
txt_uzakkurutl adını TextBox55 yapın
Userform üzerindeki TextBox54 ile TextBox58 'i yer değiştirin.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

hocam formu açtım teşekkür ederim fakat sağ taraftaki TL bölümünü para olarak göstermemiz gerekiyor sanırım küsüratli sayıyı görmüyor örneğin 2,80 *3 le çapınca 6 yazıyor toplam da hatalı oluyor

TOPLA kodlarını aşağıdaki gibi değiştirin.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Hocam çok teşekkür ederim. Bunları benim yapmam münkün değil geri kalanı kodlara bakarak yaparım değiştim ama münkün değil. sizden ricam orjınal dosyamı yükledim hücre de yapmıştım bunun aynısını vba ya aktarmak istiyorum. yardımınıza ihtiyacım var :)

Ekli dosyalar

• rasyon.xlsm
    17 KB · Gösterim: 5
...orjınal dosyamı yükledim hücre de yapmıştım bunun aynısını vba ya aktarmak istiyorum. ....:)
Komple program hazırlanması için
Özel Talep kısmından
ücretli çözüm için konu açabilirsiniz.

İlk mesajınızdaki dosyanızın biraz düzenlenmiş hali ektadir.

Ekli dosyalar

• Çiftlik.xlsm
    789.4 KB · Gösterim: 8
Çözüm
Komple program hazırlanması için
Özel Talep kısmından
ücretli çözüm için konu açabilirsiniz.
Çok tşk ederim hocam oraya konu açacağım ilginiz için tşk ederim. yanlız bir sorun var en son verdiğiniz kodda girilen yemlerin kg larını yanlış topluyor ilk gönderdiginiz kodda ise kg ile fiyatı yanlış çarpıyor

İlk mesajınızdaki dosyanızın biraz düzenlenmiş hali ektadir.
hocam burada şöyle bir sıkıntı var ; kaba yemleri seçince sağ tarafta fiyat protein bilgileri geliyor kesif yem seçince kaba yemin üstüne yazıyor yanı kendi sırasına yazmıyor

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri