• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Vba da iki tarih arasını ürüne göre sıralama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Tugba

Yeni Üye
Aldığı beğeni
10
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar,

Excel de deneme yaptığım Hammadde ara bölümünde 2 tarih arasındaki kayırları listboxta göstermek istiyorum. Hammadde ismine göre aramayı yaptım fakat 2 tarih arasında arama yaptırtamadım. Hem yazılan hammadede ismindeki ürünleri 2 tarih arasında listelesin , hem de sadece 2 tarih arasındaki tüm ürünleri listelesin istiyorum. Dosyam ektedir. Bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Konu Sahibi
1665757780724.png
Tarih sıralamasını yaptığı satır burası. Biraz daha detaya ihtiyacım var. Sayfa boşken mi yapıyor? Hata verdiğinde hata mesajı olarak ne yazıyor? Ya da hata vermeden buraya mı geliyor?
Tarih aralığını yazdığımda Ara butonuna bastığımda alıyorum bu hatayı.

Ofis sürümlerimizle alakalı bir durum var sanırım. Tekrar test ettim bende çalışıyor.
For Next döngüsünden sonra on error resume next yapmayı dener misiniz? Zaten autofilter.sort yapmış olduğumuz sayfaya tekrar yapmamıza izin vermiyor olabilir. On error resume next yaptıktan sonra tarih sıralamasında bir sıkıntı çıkmazsa problem yok gibi. Tarih sıralamasında sıkıntı çıkarsa tekrar bildirirseniz onun için de farklı bir çözüm üretebiliriz.

Konu Sahibi
Ofis sürümlerimizle alakalı bir durum var sanırım. Tekrar test ettim bende çalışıyor.
For Next döngüsünden sonra on error resume next yapmayı dener misiniz? Zaten autofilter.sort yapmış olduğumuz sayfaya tekrar yapmamıza izin vermiyor olabilir. On error resume next yaptıktan sonra tarih sıralamasında bir sıkıntı çıkmazsa problem yok gibi. Tarih sıralamasında sıkıntı çıkarsa tekrar bildirirseniz onun için de farklı bir çözüm üretebiliriz.
Sorun çözüldü çok teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri