Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
bu formatta örneğin 2700 tl yazmak istiyorum 270 tl yazıyor
100 Tl 1000 Tl 165 bin Tl vs yazmak istiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Deneyiniz.Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
bu formatta örneğin 2700 tl yazmak istiyorum 270 tl yazıyor
100 Tl 1000 Tl 165 bin Tl vs yazmak istiyorum
Deneyiniz.
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
2,700 veya 2.700 şeklinde bir giriş yapmayınız sadece 2700 yazınız. Sorun devam ediyorsa kodu deneyiniz.
direk 2700 yazıyorum hocam ilk önce 2.00TL yazıyor sonra 700 diye devam ediyor2,700 veya 2.700 şeklinde bir giriş yapmayınız sadece 2700 yazınız. Sorun devam ediyorsa kodu deneyiniz.
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
anlayamadım hocamSayın mesut42
Kodları Exit olayını yazın.
hocam olmuyor dosyayı yükledim bir bakar mısınız form7 de kg fiyata örneğin 1,50 veya 2,750 gibi yazamıyorumPara formatı ve Datagridview Giriş Çıkış ayarı bir arada.
yaptığım testin videosunu da paylaşıyorum.
hocam özelden bana ulaşabilir misinizsql script'ini de atman gerekecek. Debug modda çalıştıramıyorum projeyi.