Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Deneyinizmerhaba arkadaşlar ekli puantajda tüm liste il içi ve il dışı 3 farklı sayfada gönderdiğim üst başlık eklediğimde yada tarih yazdığımda kayma oluyor yada karmaşık hale geliyor bunu nasıl düzeltebilirim
Eklemek istediğiniz üst başlıkları ve tarihleri ekleyerek dosyayı yükleyiniz.merhaba arkadaşlar ekli puantajda tüm liste il içi ve il dışı 3 farklı sayfada gönderdiğim üst başlık eklediğimde yada tarih yazdığımda kayma oluyor yada karmaşık hale geliyor bunu nasıl düzeltebilirim
Burada ne demek istedin. Açıklar mısın ?diğer 2 sayfa birbirine paralel olarak dağılıyor
Burada ne demek istedin. Açıklar mısın ?üst başlıkların bağımsız olması lazım
Burada ne demek istedin. Açıklar mısın ?sadece tarih ve diğer ayrışıklı bilgilerin paylaşımı yapılması lazım
...demişsin ama diğer iki sayfada tarih göremedim.tarihide ilk sayfada yazdığımda diğer iki sayfada otomatik olarak atması lazım
Emin olmamakla öyle zannediyorum ki burada makro var. Ben makro bilmem makrodan anlamam. Makro var mı yok mu diye Alt + F11 tuşu ile baktım ve makro olduğunu gördüm. Makro bilen üstadlarımız var. Onlar size yardımcı olacaktır. Kolay gelsin.ama birini ekledimmi sıra numarası üst geçiyor
Emin olmamakla öyle zannediyorum ki burada makro var. Ben makro bilmem makrodan anlamam. Makro var mı yok mu diye Alt + F11 tuşu ile baktım ve makro olduğunu gördüm. Makro bilen üstadlarımız var. Onlar size yardımcı olacaktır. Kolay gelsin.
Deneyinizmerhaba arkadaşlar ekli puantajda tüm liste il içi ve il dışı 3 farklı sayfada gönderdiğim üst başlık eklediğimde yada tarih yazdığımda kayma oluyor yada karmaşık hale geliyor bunu nasıl düzeltebilirim