• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Üst Bilgi Yazılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

cenqiz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
7
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar ekli puantajda tüm liste il içi ve il dışı 3 farklı sayfada gönderdiğim üst başlık eklediğimde yada tarih yazdığımda kayma oluyor yada karmaşık hale geliyor bunu nasıl düzeltebilirim

Ekli dosyalar

Ben bu sayfalarda herhangi bir üst başlık veya tarih göremedim. Keşke hatalı şekliyle ve olması gerektiği şekliyle gönderseydiniz.

Üst Bilgi Alt Bilgi seçeneğini kullanın. Görünüm araç çubukları içinde solda Sayfa Düzeni araç çubuğuna tıkla. Üst Bilgi ve Alt Bilgi'yi buradan girebilirsin.

merhaba arkadaşlar ekli puantajda tüm liste il içi ve il dışı 3 farklı sayfada gönderdiğim üst başlık eklediğimde yada tarih yazdığımda kayma oluyor yada karmaşık hale geliyor bunu nasıl düzeltebilirim
Eklemek istediğiniz üst başlıkları ve tarihleri ekleyerek dosyayı yükleyiniz.

Konu Sahibi
3 Sayfa kitabı 1-Tüm Temizlik Personeli Mart ayı Puantaj Listesi 2 İl İçi Temizlik personeli Mart Ayı Puantaj Listesi 3 İl dışı Temizlik Personeli Mart Ayı Puantaj Listesi Ayrıcı Tüm personellerde İl içi farklı il dışı farklı renklendirmek istiyorum. Ayrıcı en altta 1-Hazırlayan-2-Kontrol Eden-3 Kontrol eden 4-onaylayan kişilerin isimleri olacak (Adı Soyadı unvanı vb)

Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
denetim ama tarihi değiştirdiğimdi ilk sayfa düzgün diğer 2 sayfa birbirine paralel olarak dağılıyor üst başlıkların bağımsız olması lazım sadece tarih ve diğer ayrışıklı bilgilerin paylaşımı yapılması lazım

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
hocam orjinalda 1 sayfa (TÜM) üst başlık eklendiğinde diğer iki sayfa eklerseniz bakarsınız anlarsınız yukarıda belirttim şimdi tüm sayfada en üste tüm personellerin mart ayı puantajı yazıldımı diğer iki sayfa manuel yazmak istiyorum bağımsız olarak bu bir diğer konuda tarihide ilk sayfada yazdığımda diğer iki sayfada otomatik olarak atması lazım bu kadar

TÜMÜ sayfasında tarihi değiştirdiğinizde TÜM TEMİZLİK ERSONELİ MART AYI PANTAJI LİSTESİ başlığındaki (MART) ay ismi otomatik değişecek ve diğer sayfalarda da otomatik değiştirecek.
TÜMÜ sayfasında A sütununda İL İÇİ veya İL DIŞI yazdığınızda otomatik renklenecek.

tarihide ilk sayfada yazdığımda diğer iki sayfada otomatik olarak atması lazım
...demişsin ama diğer iki sayfada tarih göremedim.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Eline sağlık sanırım anlatamadım ilk sayfada başlık ayrı ikinci ve üçüncü sayfadaki başlık ayrı olacak ben başlığı ekledim ama birini ekledimmi sıra numarası üst geçiyor ekte gönderdiğim belli ikinci ve 3 safyada takvim kişi bilgileri gitmiş hocam-1-Puantaj başlıklarını ekledim bu şekilde olması lazım -2-T.c kimlik nosunun ayınnad sıra numarası otomatik geliyor yazı ile S.no yazıyorum rakam olarak geliyor değişmesi lazım-3-il sayfadaki tarih v renklendirme aynı olması lazım munuel ve olması istediğim şekilde gönderiyorum

Ekli dosyalar

ama birini ekledimmi sıra numarası üst geçiyor
Emin olmamakla öyle zannediyorum ki burada makro var. Ben makro bilmem makrodan anlamam. Makro var mı yok mu diye Alt + F11 tuşu ile baktım ve makro olduğunu gördüm. Makro bilen üstadlarımız var. Onlar size yardımcı olacaktır. Kolay gelsin.

Konu Sahibi
evet hocam zaten burası vba makro soruları bölümü olduğu için açtım ilgiliniz ve bilginiz için tşk ederim
Emin olmamakla öyle zannediyorum ki burada makro var. Ben makro bilmem makrodan anlamam. Makro var mı yok mu diye Alt + F11 tuşu ile baktım ve makro olduğunu gördüm. Makro bilen üstadlarımız var. Onlar size yardımcı olacaktır. Kolay gelsin.

Deneyiniz

Ekli dosyalar

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri