silenax
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhaba hocam teşekkür ederim ilginiz için, ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum bir sürü yöntem denedim olmadıYukarıda daha önce açtığınız konuda hatanın nereden kaynaklandığını belirtmiştim.Userformda Toplama ve Para birimi Hatası
Merhaba ustalarım ne olur yardımcı olun aslında basit bir işlem ancak çıkamadım işin içinden 3 gündür denemediğim şey kalmadı. Proje görselinden anlaşılacağı gibi yapmak istediğim müşteriden ödeme aldıkça ödeme ekranına girince bunları toplayıp toplam borç bakiyesinden düşmesi. toplama ve...excelcozum.com
Bir sayıyı para formatına çevirince o artık metindir. Metinleri toplayamazsınız. Para formatında görünmesini istiyorsanız, tüm toplama, çıkartma işlemleri bitince, yapın.
Access de TextBox'larının böyle bir özelliği var ama Excel'de yok.
İlginiz için teşekkür ederim ancak ben listboxtan çağırdığımda bu şekilde de hata veriyor yani excel sayfasına 1.200,00 TL olarak kayıt yaptığı için çağırdığında metin olarak algılıyor ve işlem yapmıyorÖrnek dosyada 1. Taksit Toplam Borçtan, diğer taksitleri Kalan Borçtan düşüyor.
Üstadım verdiğin örneği uyguladım çalışıyor ancak ödeme kısmındaki textboxlara girilen değerleri silmek isteyince hata veriyor. Bakabilirmisiniz.Örnek dosyada 1. Taksit Toplam Borçtan, diğer taksitleri Kalan Borçtan düşüyor.
Üstadım rabbim seni darda koymasın işimi hallettin. günlerdir kimse yardımcı olmuyor. Bilmeyince basit bir şey bile zor işte.#3 deki dosyayı yeniledim.
Ben sadece listbox tıklama ve taksit miktarı giriş textbox olaylarını düzenledim
Pekte öyle değildi, neysebasit bir şey