Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam merhaba hocam kodları uyguladım. Mesai penceresinde listwiew sayfanın altında çıkması gerekirken üstte ayarsız bi şekilde çıkıyor. Hocam birde bilgiler tek tıklama ile bilgiler texboxlara gelse idi iyi olurdu.Merhaba.
Size yol göstermesi için Sub izin() ve Sub Mesai() olanları forma atın ve initalieze olanıda alttaki gibi değiştirin.
Mesai olandakileri ayarlayın.
C#:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
C#:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
İnşallah hocam. Hayırlı günlerAkşam bakabilirim çözülmezse.
Hocam merhaba hayırlı günler. Hocam izin ve mesai sayfasında şu an aynı sorun gözüküyor.Deneyiniz.
Hocam 6 nolu mesajımdaki dosyada gerekli düzenlemeyi yaparsanız daha sağlık olur. Çünkü en son o dosya üzerinde çalışma yapmıştım.Deneyiniz.
Hocam hayırlı sabahlar.ListView2.View = lvwReport alt satırına alttakileride eklerseniz iyi olur bence.
Hocam çok teşekkür ederim sorun çözüldü emeğinize sağlık. Allah razı olsun.Formun birinden alttaki kodu bulup denedim çalışıyor bende.
Kodu forma ekleyin.