• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Userform Tam Ekran Max Min

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

tufan18

Yeni Üye
Aldığı beğeni
6
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
sayın hocalarım elimde makro gelir gider tablosu bir çalışmam var çalışma kitabımı açtığımda tam ekrana sığması için max min yapamadım yardımlarınızı bekliyorum çalışma kitabımı ekliyorum araştırdım bir yere kadar geldim hata aldım o yüzden sizlerin değerli yardımlarınıza başvurmak istedim

Sayın üstadım alttaki kodunuz kaydet için ve youtubedeki videodan almışsınız zannediyorum.
Bu kod hep 2.satıra ekler kaydet olunca.
Son satır no bulup ona göre yapacaksınız ben yinede ayarlayayım anlamanız için.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Sayın üstadım alttaki kodunuz kaydet için ve youtubedeki videodan almışsınız zannediyorum.
Bu kod hep 2.satıra ekler kaydet olunca.
Son satır no bulup ona göre yapacaksınız ben yinede ayarlayayım anlamanız için.

HTML:
C#:
doğru hocam kopya çektim eğer size zahmet vermez isem ayarlarsanız memnun olurum

Konu Sahibi
çok teşekkür ederim şimdi daha güzel oldu elinize emeğinize sağlık tarih neden geriden başlıyor hocam

çok teşekkür ederim şimdi daha güzel oldu elinize emeğinize sağlık tarih neden geriden başlıyor hocam
Rica ederim bende tarih geride başlamadı.Son kod ile son boş satıra ekleniyor.Zaten listviewe veri alınırken baştan sona doğru alınıyor biliyorum.
Konu dağıldı yeni konu açın.
Kolay gelsin.

Tarihin geriden bqşlaması diye Datepickerde geri tarih gösteriyorsa yanlış yazabilirim kodu ama mantıken alttaki gibi yazılabilinir.

Datepicker.value=Date

Tarih için UFKayıt formundaki Private Sub UserForm_Initialize() kod içine alttakini ekleyin.

HTML:
Kod:

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri