• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Userform ile Rapor ve Yeni Kayıt

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mukoli

Yeni Üye
Aldığı beğeni
18
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhabalar ekteki dosyada izinler kısmında rapor userform var başlangıç ve bitiş tarihi göre filtreleme yapamadım. 2. olarak izin sayfasına yeni kayıt için userform üzerinden kayıt yaptırmak isityorum . Personel tc si ,ismi ,departman bilgileri personel sayfasından alarak yada seçerek yapmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

İstediklerini düzenledim birazda eklemeler yaptım inceler dönüş yaparsın.Yeni eklediğim listedeki isme çift tıklarsan personeli yukarı atar.

Konu Sahibi
Teşekkür ederim yusuf hocam elinize sağlık. kayıt eklemede sıkıntı yok fakat rapor 2 tarih arası çalışmıyor diğer tarihide getiriyor.

Yusuf43 hocamın kodunda şu satırı aşağıdaki gibi düzeltirseniz sanırım kod doğru çalışacaktır:
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Tarih başlangıç ve bitiş kısmına sadece ilk tarihi yaz. Yani her iki alana da izin başlangıç tarihini yaz.

Konu Sahibi
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım.bir şey olsa ona göre devam edicem çünkü çalışmaya kayıt formunda departman seçildekten sonra ona bağlı liste getirilipde yapılabilirmi acaba teşekkür ederim tekrardan

Konu Sahibi
Hocam tablo olarak ayarladıgımda verileri yeni kayıt ettiğimde son dolu satıra kaydetme yapmıyor

Departman seçildikten sonra ona bağlı liste olayını düzenledim umarım istediğini doğru anlamışım. Tablo olarak ayarlarken boşluk seçmeden tablo oluşturursan sıkıntısız kayıt yapar, boş satırları tabloya eklersen kod o alanı dolu gördüğü için son boş satıra kayıt eder.

Konu Sahibi
Teşekkür ederim istedigim gibi oldu son bir şey kaldı rapor ve izin kayıt kısmında departmana göre sıralama yapabilirmiyiz

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri