• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Userform Ekranını E-Posta Gönderme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

TiOr

Excel Dostu
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
198
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Merhaba Kıymetli Üstatlarım ve Hocalarım,
Ekteki örnek dosyamda "kırp" butonu ile userformun ekranının ekran görüntüsünü alabiliyorum ve istediğim yere yapıştırabiliyorum.
Buna ek olarak e-posta butonu ile userform ekranının ekran görüntüsünü alarak outlookun gövdesine yapıştırmasını sağlayabilir miyim?
Buna ek olarak e-posta da kime kısmı boş kalacak, cc kısmı standart dolu olacak ve daha sonra değiştirilebiliyor olacak, konu kısmı standart olacak ve daha sonra değiştirilebiliyor olacak, mail gövdesine mesaj standart olacak ve yine daha sonra değiştirilebiliyor olacak. Ayrıca imza da otomatik gelecek vs..
Böyle bir çalışma mümkün ise kıymetli desteklerinizi talep eder, iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla,

Ekli dosyalar

• ÖRNEK.xlsm
    2 MB · Gösterim: 4
Yapılabilir diye düşünüyorum ;)

1663273218810.png

Çalışma kitabındaki kod içinden istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. İmza olayı zaten Outlook kendi içinden yapılıyor.

1663273330479.png

Ekli dosyalar

• MAIL SON.xlsm
    2 MB · Gösterim: 9
Çözüm
himmgarip Ustam Merhaba, 🖐️
Eline, emeğine sağlık.
İşlem tamamdır. 👏
Çok teşekkür ederim. 🙏
Hayırlı cumalar.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.