• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Userform düzeltme sekmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

bektas

Yeni Üye
Aldığı beğeni
10
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba

Ekte user formum vardır. Daha önceden düzeltme yapabiliyordum ama şuanda düzeltme yapamıyorum. Sorunu bulamadım. Diğer konu ise düzeltme sekmesindeyken dosyayıda düzelte bilmek dosyayı düzelt yapmak istediğimde program o anki işlemi bitirmeyip kalıyor.

Konu hakkında desteklerinizi beklemekteyim.
Teşekkürler

Çözüm
Merhaba
Düzenleme işlemi için Private Sub LstServis_Click() başlığını Private Sub LstServis_DblClick(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean) olarak değiştirip Listbox'tan kayıtları çift tıklama ile seçiniz.

Dosya düzeltme işlemi içinde yazdığınız konumları kontrol ediniz.
Eğer belirlediğiniz ağ yolundaki klasöre ulaşamaz ise klasör oluşturma ve kopyala işlemlerini boş geçer.
Ben, bilgisayardaki bir klasörü seçecek şekilde yol bilgisini değiştirdim ve işlemi sorunsuz tamamladı.
Merhaba
Düzenleme işlemi için Private Sub LstServis_Click() başlığını Private Sub LstServis_DblClick(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean) olarak değiştirip Listbox'tan kayıtları çift tıklama ile seçiniz.

Dosya düzeltme işlemi içinde yazdığınız konumları kontrol ediniz.
Eğer belirlediğiniz ağ yolundaki klasöre ulaşamaz ise klasör oluşturma ve kopyala işlemlerini boş geçer.
Ben, bilgisayardaki bir klasörü seçecek şekilde yol bilgisini değiştirdim ve işlemi sorunsuz tamamladı.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri